Un tânăr antreprenor din Județul Iași dă lecții aleșilor lui locali din comuna natală!

Un tânăr antreprenor din Iași dă lecții aleșilor lui locali din comuna natală.

Gestul unui tânăr antreprenor din Bârnova a uimit multă lume, acesta a cumpărat minim 200 ghiozdane, rechizite școlare si ceva dulciuri pentru toți copii din comuna s-a natală si toate eforturile financiare le-a suportat chiar el.

Colotin Sebastian face un gest extraordinar pentru toți elevii din comuna s-a natală, venind in ajutorul tuturor copiilor dar si a părinților ce au copii, în a le cumpăra strictul necesar pentru școală sau liceu, dând atât ghiozdane cât si rechizite școlare la un număr de peste 200 de copii fie la grădiniță, gimnazială sau chiar si liceu.

”Sebastian Colotin spune că faptele bune sunt ca o datorie morală pentru comunitatea din care facem parte, fiecare din noi putem să inițiem astfel de proiecte frumoase, iar dacă noi acum nu ne implicăm si nu investim in viitorul copiilor, viitorul acestei țări se va reflecta prin modul de investiții prin care s-a făcut.”

„Sunt un tânăr și un fecior al satului, care s-a născut, a crescut și a învățat pe meleagurile Bârnovei. Am învățat la Școala Gimnazială Bârnova. Sunt un tânăr antreprenor din comună, dar și din Iași. Fiecare dintre noi are datoria morală și datoria față de viitoarele generații, de a face ceva pentru comunitate, dar și pentru țară”, susține Sebastian Colotin.

Cu bucurie împărtășesc cu voi inițiativa mea de a aduce un zâmbet pe chipurile micuților în noul an școlar! Înțeleg cât de importantă este educația și dezvoltarea copiilor noștri, de aceea am hotărât să fac o mică diferență. Cu inima deschisă, ofer rechizite școlare care să îi ajute pe cei mici să pornească într-o nouă aventură a cunoașterii.

Fiecare creion, fiecare caiet și fiecare stilou pe care îl ofer reprezintă o șansă pentru acești copii de a-și construi viitorul. Îmi doresc ca această mică contribuție să le ofere inspirație și încredere în capacitățile lor. Prin aceste rechizite, le ofer nu doar uneltele necesare pentru a învăța, ci și sprijinul meu necondiționat în parcursul lor școlar.
Împreună, putem face ca acest nou an școlar, al tuturor copiilor să fie unul plin de speranță și realizări frumoase pentru fiecare mic școlar în parte!

Țin să le mulțumesc tuturor celor ce au luat parte la acest eveniment inițiat si finanțat de mine, din bani proprii, din câștigurile firmei mele pe care o administrez, încerc să vin în sprijinul comunității mele prin ce pot si eu, si sper să fie de ajutor!

În cele două imagini de mai sus, sunt o parte din facturile pe care dovedește faptul că plățile acestor rechizite sunt suportate 100% de către Colotin Sebastian și nimeni altcineva nu-l susține din umbră cum spun gurile rele.

Vreau să le mulțumesc celor 2 parohii din comuna noastră, unde evenimentul a avut loc, fiind Parohia din sat Todirel si sat Vișan, unde ambii preoți au venit atât în ajutorul meu cât si al comunității bârnovene si cu drag au răspuns apelului meu de sprijinire pentru copiii din comuna Bârnova și cu această ocazie, vă mulțumesc !
În jurul a 200/220 de pachete/ rechizite școlare au ajuns la copiii din comuna Bârnova, asta însemnând atât Comuna Bârnova cât si toate satele : sat Pietrărie, sat Todirel, sat Vișan, sat Cercu, sat Păun si Comuna Bârnova !

Fiecare copil a primit în parte rechizitele școlare necesare , tot cu ghiozdane , iar pentru a se bucura si mai mult de acest dar, m-am gândit că mai trebuie să le iau si dulciuri, pe lângă rechizitele primite, fiecare copil a primit si o pungă cu dulciuri .


Dumnezeu are grijă de toate si le așterne așa cum trebuie, mulțumesc echipei mele pentru timpul lor si implicările lor alături de mine, vă mulțumesc mult si Dumnezeu să vă binecuvânteze atât pe voi cât si pe toată lumea.
Mulțumesc celor două parohii pentru slujbele de binecuvântarea ținută!
Investim în copii, investim în viitorul României ! 🤝

Sebastian Colotin nu este la prima faptă bună de acest gen, în toamna anului trecut el a demarat un astfel de proiect frumos inițiat de către el, mult mai mic dar la pus în aplicare, pe raza satului Pietrăria, comuna Bârnova.

Astfel, gestul acestui tânăr antreprenor din Bârnova va aduce puțină culoare în inimile a zeci de elevi care studiază atât în școlile din Comuna Bârnova dar și în licee din jud. Iași.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *