O mama si-a abandonat fetița de doar 1 an într-o casa părăsită. După 10 ani s-a întors la casa unde a lăsat-o si a avut parte de socul vieții

 

Locuitorii orașului rus Yaroslavl nu vor uita niciodată această poveste. Odată au auzit un strigăt puternic din casă. La început, li sa părut că erau mai mulți copii acolo, pe lângă faptul că plânsul nu a dispărut mai mult de câteva ore; de-a treia zi, trecătorii au observat că casa a fost luminată de câteva zile și în cele din urmă a decis să cheme poliția.

Când poliția a intrat în casă, au fost șocați de ceea ce au văzut. Un copil stătea în camera de zi întunecată și niciunul dintre adulți nu se afla în jur. Stătea pe podea murdară, nu era nimeni acasă decât o fată de un an. Proprietarii s-au mutat, luând cu ei totul, cu excepția copilului.

Fata a fost imediat spitalizată, unde medicii au spus că șoldul ei a fost spart, copilul a fost extrem de epuizat. Fata a petrecut doar o săptămână în această casă. + Sa dovedit că numele fetei era Lisa Verbitskaya, poliția căuta părinții ei, dar fără nici un rezultat. Au dispărut. După spital, fată ar fi trebuit să fie trimisă la un orfelinat, unde trebuia să trăiască până când cineva voia să o adopte.

Faceți cunoștință cu Inna

Apoi, când fata a fost dusă la spital, Inna a venit la spital pentru fiul ei. Odată ce a auzit un copil plângând în spatele zidului și sa dus să-l calmeze, au întâlnit-o pe Lisa și Inna și-a recunoscut povestea. Apoi, Inna începu să poarte scutece și jucării pentru fată.

Femeia avea 2 copii și niciodată în viața ei nu sa gândit să adopte pe nimeni. Dar în ziua când Liza a fost eliberată, Inna a spus că era atît de obișnuită cu fata că nu poate trăi fără o fată. “L-am întrebat pe doctori unde l-aș putea găsi pe Lisa. Și apoi sa dus după ea.

Câteva luni mai târziu, toate întrebările cu documentele au fost rezolvate, iar Inna a adus-o pe fata la ea acasă. Când avea 2 ani, încă nu putea să mănânce în mod corespunzător, îi era frică de zgomote puternice. După un an, fetița încă nu putea să meargă normal. Inna a decis să-i dea dansului dansul, în speranța că muzica îi va ajuta pe fata să facă față dificultăților, să o inspire și să o ajute să se dezvolte fizic.

A funcționat. Datorită dansului, îngrijirii și iubirii lui Inna, Lisa a devenit în curând un copil foarte vesel. Când a venit timpul să-i trimită pe fată la școală, nimeni nu și-a putut imagina că această fată a părinților ei o dată lăsat singuri să se descurce singuri.

Ea era diferită în aparență de ceilalți copii și, prin urmare, a atras atenția. Unii i-au înjosit la școală, au spus “țigani” sau “ciocolată”. Dar Lisa era un copil foarte însorit și în curând toată lumea o iubea.

– Nu este rușine de ea însăși, spuse Inna. “Când a fost mic, i-am spus că mulți se vor uita la ea cu interes – dar nu le acordați atenție”. În același timp, fată a câștigat multe concursuri în 12 ani, este foarte talentată și chiar a fost invitată să lucreze ca model.

Curând după aceea, Lisa a câștigat o altă competiție și a devenit cunoscută sub numele de “Femeia cea mai frumoasă din țară” și, brusc, a apărut o mamă biologică care a lăsat fiica ei să moară de foame 11 ani în urmă. A găsit-o pe Lisa și a început să vorbească despre dreptul ei natural de a vedea copilul.

Ea a fost refuzată, desigur, nu putea explica chiar de ce a părăsit copilul acum 11 ani și a plecat. Ea a fost lipsită de toate drepturile copilului. Acum Lisa decide dacă va dori vreodată să-și vadă mama biologică sau nu.

A fost dragoste care a salvat acest copil. Este imposibil să crezi că dragostea o salvează de o soartă dificilă, iar acum a obținut un astfel de succes mulțumită Inna! Acest lucru este minunat.

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *