Mihai Voropchievici: destinul tau este scris in ultima cifra a anului in care te-ai nascut

Secretul ascuns in ultima cifra din anul nasterii. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit, la Antena 3, care este destinul tau, in functie de ultima cifra din anul nasterii.
Chinezii socotesc cifrele, inclusiv zero. Cele noua plus zero. Noi, europenii, folosim patru elemente, insa chinezii mai au un element in plus. Si atunci, cele zece cifre impartite la cinci elemente ne dau paritate.

La cele cinci elemente exista o prescurtare: MALFP, adica metal, apa, lemn, foc si pamant.

Cate doua cifre pentru fiecare elemente. Si plecam cu primele doua cifre: 0 si 1. Primul element: metalul.

Ultima cifra pe care o avem in anul nastere, 2000 sau 2001, cei doi sunt undeva aproape identici, nu perfect identici. Fiecare element vine cu o incarcatura specifica asupra persoanei respective. Ca de aia nu suntem nascuti toti in acelasi element.

Elementul metal, respectiv cifrele 0 si 1, au o energie foarte solida, subtila, dar si modelatoare. Metalul se modeleaza cand vine in combinatie cu focul, dar cand vine in combinatie cu focul si intervine un element de apa il face si mai dur pentru ca se poate cali si in aer. Dar il folosesti cu acea duritate ca sa poti avea pamant.

Teoria Feng Shui ne arata cum se combina elementele si cum au nevoie unele de celelalte.

Persoanele care au ultima cifra in anul nasterii 0 sau 1 (metal)

sunt persoane dinamice, foarte hotarate, puternice. Cand isi propun ceva, e imposibil sa nu reuseasca. Au o perseverenta si au un mod deosebit: nu dezarmeaza niciodata. Sa creada in ei si in capacitatile lor care ii vor ajuta sa isi duca la indeplinire orice vis pe care il au. Au posibilitatea sa rezolve orice. Sunt independenti, ambitiosi, dar in acelasi timp sunt rezervati in anumite probleme. Nu renunta cu usurinta indiferent de obstacolele intampinate. Un prieten de baza si incredere. Dar au si partea lor mai moale: prefera zona lor de confort si asta ii face un pic mai reticenti in fata schimbarilor. Au un spirit critic destul de bine dezvoltat, iar asta se datoreaza asteptarile uneori prea mari de la cei din jur, dar el este pretentios si cu el insusi. Din punct de vedere al sanatatii, au predispozitii catre probleme si tulburari digestive, probleme articulare sau la nivelul plamanilor.

Persoanele care au ultima cifra in anul nasterii 2 sau 3 (apa)

sunt subtili, sunt substante fluide, adaptabile. Flexibilitatea asta o combina cu energia lor destul de mare si ii ajuta sa comunice foarte usor cu oamenii din jur, dar si sa stabileasca legaturi de prietenie destul de usor in mare parte. Au o nebuneala a lor: de multe ori nu vor sa lupte pentru ceea ce au de realizat. Sunt empatici, cunosc bine tainele comunicarii ceea ce ii face sa fie o reala placere pentru oamenii din jurul lor. Plini de compasiune si bunatate. Au o imaginatie foarte bogata, sunt creativi, sensibili, iar aceste calitati ii ajuta sa exceleze in domeniul artistic. Se adapteaza foarte repede tuturor schimbarilor aparute in viata si le place mult sa calatoreasca. Au un defect in ceea ce priveste lipsa de hotarare si greutatea in a lua decizii. Datorita sensibilitatii lor, sunt vulnerabili si dezvolta de multe ori episoade depresive. Pot avea probleme de sanatate cu circulatia sangelui, rinichi si vezica urinara. De multe ori, pot avea si probleme cu aparatul reproducator.

Persoanele care au ultima cifra in anul nasterii 4 sau 5 (lemn)

sunt deschizatori de drumuri si sunt inzestrati cu o inteligenta aparte ceea ce ii ajuta sa isi impuna respectul. Au si o excelenta capacitate de a gasi solutii datorita unei intuitii de exceptie foarte bine dezvoltata si stiu sa profite de orice sansa aparuta in viata. Isi asuma cu mare responsabilitate tot ceea ce fac, sunt muncitori si pot inspira sau impresiona pe cei din jur. Familisti convinsi. Au sufletul bun, cald si impaciuitor. Uneori, daca au si un sprijin venit din exterior la momentul oportun, ies din tendinta de a deveni delasatori. Din punct de vedere al sanatatii, au predispozitii catre afectiuni hepatice, probleme cu vezica urinara si frecvente migrene.

Persoanele care au ultima cifra in anul nasterii 6 sau 7 (foc)

sunt oameni cu o energie a luminii, a caldurii, a vitalitatii. Energia asta ii face sa gandeasca si sa simta mult mai intens decat restul oamenilor. Traiesc mult mai intens decat semenii lor, sunt plini de veselie, exuberanti, iubesc viata pur si simplu asa cum e. Sunt predispusi la aventuri de orice fel. Fac un motiv de bucurie si fericire din orice lucru mic din viata lor. Nu sunt foarte pretentiosi. Sunt spontani, iar aceasta calitate ii face sa adore aventurile asumandu-si riscuri de multe ori necalculate. Ori la bal, ori la spital. Excesul de energie ii face sa doreasca miscarea si sunt niste sportivi extraordinari. Privesc viata cu mare optimism, dar si cu nerabdare pentru ca asteapta in permanenta sa descopere lucruri noi si sa invete. Uneori au tendinta de a deveni foarte incapatanati. Din punct de vedere al sanatatii, pot avea probleme cardiace sau ale intestinului subtire, dar la fel de bine atacuri de panica ori anxietate.

Persoanele care au ultima cifra in anul nasterii 8 sau 9 (pamant)

sunt oameni care prefera sa fie inconjurati de oameni care ii ajuta sa isi faca viata mai usoara, mai frumoasa. Cu alte cuvinte, prefera calitatea si nu cantitatea. Le place armonia, pacea, avand o apreciere deosebita referitor la tot ceea ce este traditional. Sunt inzestrati cu o intelepciune aparte, sunt calmi, rabdatori, perseverenti, cu o liniste sufleteasca care ii ajuta sa scoata ce e mai frumos din interior. Stiu cum sa traiasca deoarece le place foarte mult sa fie eleganti si sunt oameni demni. Nu isi incalca cuvantul niciodata. Sunt loiali, iubitori, plini de afectiune. Insa cad foarte repede prada emotiilor lor puternice. Sunt firi emotice, iar lucrurile dure care sunt in jur ii afecteaza. Datorita faptului ca sunt excesiv de rationali, au de multe ori tendinta de a nu-si asculta instinctele referitor la problemele vietii. Din punct de vedere al sanatatii, pot avea probleme cu stomacul, cu splina sau chiar cu pancreasul.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *