Lectie de viata memorabila la „Chefi la cutite”! A gătit cu picioarele si i-a lăsat fara cuvinte pe chefi: „M-am născut cu un grav handicap la mâini”

Distribuie pe

Printre zeci de preparate delicioase și jurizări unice, un adevărat luptător a transmis o lecție de viață chefilor, dar și telespectatorilor, în ediția de marți seară.

Marian Basa a fost protagonistul unui moment emoţionant în cadrul show-ului de gătit „Chefi la cuţite”, de la Antena 1. Tânărul s-a născut cu un handicap grav la membrele superioare, pe care nu le poate folosi, însă nu s-a descurajat şi a încercat să-şi facă visul posibil. La 11 ani, fără să se folosească de mâini, a început să picteze cu… picioarele.

A absolvit Liceul de Arte şi chiar a participat la faza pe judeţ a Olimpiadei Naţionale de Artă pe ţară: ”Am înțeles că asta este viața mea, am una singură și trebuie să o fac fericită. Niciodată nu am știut cum este mai ușor, ca să știu ce înseamnă acum că e greu. După ce am învățat să desenez și am văzut ce iese din … picioarele mele, am tras cu dinții să fiu din ce în ce mai bun. Am înțeles că Dumnezeu mi-a dat un dar minunat și am vrut să studiez din ce în ce mai mult”, spune Marian Basa, citat de a1.ro.

Ca de obicei, chefii au jurizat farfuria fără să audă povestea și mare le-a fost mirarea în momentul în care au aflat că Marian se află în spatele unui preparat extrem de elaborat: ‘Ce scuză au ceilalți?!’, se întreba chef Dumitrescu, în vreme ce chef Scărlătescu rămăsese fără cuvinte. Cu două cuțite, concurentul a mers mai departe în concurs și a marcat o jurizare memorabilă, pe care maeștrii ‘Chefi la cuțite’ nu o vor uita curând.

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *