Sorin Bontea a revenit la Antena 1 după plecarea de la Chefi la Cuțite.

Sorin Bontea a revenit la Antena 1 după plecarea de la Chefi la Cuțite. Anunț neașteptat făcut despre emisiunea America Express.

Sorin Bontea a revenit la Antena 1 după plecarea de la Chefi la Cuțite. Ce anunț a fost făcut despre America Express.

Sorin Bontea a revenit la Antena 1 după plecarea de la Chefi la Cuțite

Sorin Bontea a revenit la Antena 1 după ce a plecat de la Chefi la cuțite. Celebrul bucătar a apărut acum la TV vorbind despre America Express.

Aceste scene au fost filmate înainte de ruptura dintre postul TV și celebrul jurat, iar ele au fost difuzate abia acum.

În clipul video publicat de Antena 1, Sorin Bontea vorbește despre experiența Asia Express. El a câștigat sezonul emisiunii în care a participat, alături de Răzvan Fodor.

Sorin Bontea a mărturisit că experiența Asia Express a fost pentru el una unică și extrem de frumoasă, mai ales pentru că a reușit să plece acasă și cu marele premiu.

„Pentru mine, cred că a fost una dintre cele mai frumoase experiențe de viață. Am înțeles că se poate trăi prin lume așa cu doar un euro pe zi, ceea ce e foarte interesant. 

Lumea este foarte bună, te ajută. Mă uit acum la al șaselea sezon. Nu pot să nu fac comparație. Am văzut ce probe au, nu le este ușor deloc. Eu m-am distrat, eu și Fodor ne-am distrat la Asia Express”, a spus fostul jurat.

Ce spune Sorin Bontea despre sezoanele ulterioare ale America Express

Asia Express a devenit acum America Express iar Sorin Bontea este de părere că acum totul este mai periculos tocmai din cauza țărilor pe care concurenții trebuie să le parcurgă.

„Am trecut prin toate stările, de la agonie la extaz. Oboseală multă, lipsa mâncării, toate te afectează. Cea mai frumoasă amintire de la Asia Express a fost finala, desigur. Pentru că am câștigat finala.

La sezoanele cinci și șase toată lumea vorbește spaniolă. În America Latină e avantajul limbii, dar e mult mai periculos și decât în Taiwan. Mi se pare foarte periculos în Columbia, Mexic. Nasol. Pistoale, cu frică”, a mai spus Bontea.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *