Dr. Constantin Dulcan- Secretul care vindeca cea mai grava boala a omenirii: „Dupa sase luni de zile, 40% din ei s-au vindecat”.
Cancerul reprezinta o afectiune grava cu potential mortal. Desi exista numeroase variante de cancer care pot fi vindecate, procesul de tratare este adesea indelungat, provocator si presarat cu obstacole. Terapia in marea sa majoritate se bazeaza pe abordari medicale specializate, insa un medic renumit din Statele Unite a dezvoltat o metoda inovatoare care se bazeaza pe resursele propriului organism.
Cum poate fi tratat cancerul cu aceasta tehnica revolutionara prezentata de Profesorul Constantin Dulcan?
Dr. Constantin Dulcan, un specialist mondial in domeniul neurochirurgiei si recunoscut pentru contributiile sale, sustine ca aceasta boala complexa poate fi abordata cu ajutorul resurselor interne ale organismului si ale mintii, fara a apela la interventii medicale clasice. Vindecarea naturala a cancerului se fundamenteaza pe o tehnica dezvoltata de un specialist american, care a constatat ca puterea mintii proprii poate fi cel mai eficace remediu. Descopera cum poti sa tratezi cancerul intr-un mod natural, folosind aceasta tehnica revolutionara prezentata de neurochirurgul Constantin Dulcan.
„Bernie Siegel, reputat oncolog din SUA, a luat mai multi bolnavi de cancer in ultima faza si i-a invatat tehnica imageriei: de mai multe ori pe zi, trebuia sa-si imagineze ca distrug cancerul din corp cu un foc, cu un animal care-l mananca, fiecare dupa cum dorea.
Dupa sase luni de zile, 40% din ei s-au vindecat. La testele psihologice, s-a dovedit ca cei care s-au vindecat erau cei optimisti, cei care credeau in Dumnezeu si cei care erau calmi. Indoiala este un obstacol in calea oricarui succes si mai ales a vindecarii”, afirma recunoscutul neutochirurg, potrivit Antena3.
Profesorul Constantin Dulcan , secretele unei vieti fara boli.
„Daca vrem sa ramanem sanatosi si fericiti, e suficient sa pastram in minte cateva lucruri: sa mancam sanatos, fara sa ne imbuibam, sa facem miscare, sa ne odihnim corect, sa fim optimisti si plini de speranta. Sa fim perseverenti cu pasiunile noastre, sa ne antrenam intelectual si sa ne ferim de rutina. Sa facem constant schimbari in viata noastra”, este de parere medicul.
De asemenea, reputatul specialist spune ca totul se face plecand de la originea afectiunilor si prevenindu-le prin schimbarea conditiilor si stilului de viata.
„Plecam de la basme, pe care toata lumea le-a considerat a fi basme, dar iata ca traim zilele in care pare sa fie o realitate. Aici sunt doua lucruri: putem sa incetinim ritmul imbatranirii sau chiar sa obtinem o inversare a batranetii spre tinerete.
Ultima versiune, adica inversarea, deocamdata s-a reusit la animale, de pilda pe soricei transgenici s-a reusit acest lucru, dar si vindecari de diabet si chiar o reintinerire.
Un alt lucru interesant: s-a transfuzat la un soarece in varsta sange de la unul tanar si din nou s-a obtinut o inversare a fenomenului de la batranete spre tinerete”, spune medicul.
Cum gestionam gandurile si emotiile
Profesorul Dulcan in lucrarea sa, “Creierul si mintea Universului”, explica si ce efecte au asupra noastra propriile ganduri si emotii.
„Un alt efect al gandurilor si emotiilor asupra organismului este cel de ordin chimic. Efectele lor biochimice sunt variabile, in functie de prezenta sau absenta acestora. Cat si de nivelul lor cantitativ. Sa luam cateva exemple: Hidrocortizonul si adrenalina sunt substante cu rol fiziologic indiscutabil in organism. Excesul lor cantitativ, cum se intampla in timpul stresului este daunator pentru organism.
Dopamina (DA) este molecula placerii, a bucuriei, dar si a reglarii tonusului muscular. Absenta sa este insa incriminata in boala Parkinson, iar excesul dopaminei este prezent in tulburarea psihotica. Tocmai pe aceste modificari patologice de ordin biochimic se bazeaza si tratamentul necesar. Aceste modificari biochimice apar si in momentul gandirii sau al comportamentului nostru”, arata prof.dr. Constantin Dulcan, metionand ca „sunt cuvinte care alina, dezmiarda, inalta, entuziasmeaza, vindeca si calmeaza, dar sunt si cuvinte si emotii care imbolnavesc sau ucid prin continutul lor semantic si chimia lor, mai intai pe cei ce le rostesc si apoi pe ceilalti”.
Ce patim cand ne incruntam
De asemenea, este important de stiut ca toate gesturile noastre, inclusiv mimica fetei ne pot influenta starea in bine sau in rau.
„In momentul in care ne incruntam fruntea si fata, nu doar ca facem riduri, ci si intram intr-o stare psihica specifica stresului, cu eliberare excesiva de hidrocortizon si adrenalina. […] Cand zambim, eliberam hormoni favorabili sanatatii -oxitocina, serotonina etc. Intr-o zecime de secunda facem trecerea de la rau la bine, de la boala la sanatate, de la stres la starea propice sanatatii, doar schimband expresia mimica“, explica medicul.