Liviu Vârciu, Critici Dure La Adresa Fiicei Lui Și A Iubitului Ei, Un Cunoscut Tiktoker. Artistul O Trimite La Muncă Pe Carmina. „De Ce Să Muncim, Când Avem TikTok?”

Liviu Vârciu este cunoscut de publicul larg pentru faptul că spune lucrurilor pe nume și nu are menajamente nici măcar față de cei dragi. Acest lucru a fost demonstrat și de reacția pe care a avut-o față de fiica sa și de noul ei iubit.

Liviu Vârciu este cunoscut ca om de televiziune și tată cu normă întreagă, însă acum se confruntă cu o situație delicată în ceea ce privește fiica sa, Carmina. Aceasta s-a început o relație cu un tiktoker local, care a devenit cunoscut în mediul online. Inițial, Carmina și partenerul ei au început să colaboreze în calitate de prieteni, creând conținut amuzant pentru rețelele de socializare, și ulterior au construit o relație romantică.

Cei doi tineri pare să fie fericți și compatibili, din ceea ce postează în mediul virtual, dar tatăl Carminei, Liviu Vârciu, are unele îndoieli cu privire la această relație și la activitatea comună a fiicei sale și a iubitului ei în mediul online.

Liviu Vârciu a exprimat într-un mod delicat că nu este complet mulțumit de alegerile făcute de fiica sa în ceea ce privește cariera sa și activitatea pe TikTok. Preferă ca ea să se concentreze mai mult pe o carieră tradițională și să investească timpul într-un loc de muncă stabil, în loc să se implice în lumea online. Cu toate acestea, el respectă alegerile fiicei sale și îi oferă libertatea de a urma propriile pasiuni, chiar dacă este sceptic cu privire la perspectiva pe termen lung a acestei activități pe TikTok.

În ceea ce privește relația fiicei sale, Liviu Vârciu susține că singura condiție pe care o impune este ca Carmina să fie fericită și împlinită, indiferent de cine este partenerului ei.

„Fata mea face ce vrea cu viața ei, eu am totală încredere în ea. Știe părerea mea, o cunoaște. I-am zis „dacă pe tine te face fericită, sunt și eu fericit, dacă nu o să te mai facă pe tine fericită, o să fiu și eu nefericit”. Și nu ar vrea să fiu eu nefericit. Ai să râzi, dar chiar i-am zis „bravo, tată, nu muncim, stăm pe internet, de ce să muncim, când avem TikTok?”. Ceea ce nu e chiar interesant și nici inteligent, pentru că munca e muncă și asta cu TikTok-ul, vin niște bani, dacă vin, că nu știu, n-am întrebat-o și nu e treaba mea. E majoră, e vaccinată, e o domnișoară în toată firea, are peste 18 ani. De la 18 ani am zis „te ajut cu ce vrei tu, nu vreau să știu ce faci, atât timp cât mă respecți”. Să facă, cine știe, poate-i iese, poate mai învață ceva de la iubi, habar n-am, dar ceva bun!”, a spus Liviu Vârciu, conform Cancan.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *