FOTO Cum Arată Casa În Care Locuiește Nadia Comăneci În SUA? Zeița De La Montreal Și-A Întemeiat O Familie Cu Un Gimnast Celebru

Faimoasa gimnastă Nadia Comăneci trăiește într-o vilă de lux în SUA, alături de soțul ei. Iată cum arată locuința în care își petrec fiecare zi și noapte.

Nadia Comăneci este prima gimnastă româncă din lume care a obținut nota 10 la o olimpiadă internațională. De-a lungul carierei a câștigat 6 medalii de aur, fiind considerată una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai mari gimnaste din lume.
Cunoscută drept “cea mai mare gimnastă a țării noastre”, Nadia Comăneci poartă numele unui personaj-erou dintr-un film, “Nădejda”, care înseamnă “Speranță”. Deși s-a născut în Onești și a trăit foarte mulți ani în România, Nadia a decis să se mute în America, alături de soțul ei, Bart Conner și de fiul lor, Dylan Paul.

Nadia Comăneci și-a întemeiat o familie alături de fostul gimnast Bart Conner

Nadia Comăneci   trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul gimnast, Bart Conner. Cei doi s-au cunoscut în anul 1976, la un concurs de gimnastică din New York. Erau adolescenți și s-au admirat reciproc pentru talentul și pasiunea de care dădeau dovadă.

De atunci, Nadia și Bart și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și 5 ani mai târziu s-au căsătorit și și-au jurat iubire veșnică.Pe 3 iunie 2006 a apărut în familie și Dylan Paul, fiul lor care acum are vârsta de 15 ani. Cei trei locuiesc într-o vilă din Oklahoma, SUA, unde sunt stabiliți de ani buni.

Cu toate acestea, Nadia Comăneci nu a uitat niciodată de România și revine și cu familia în țara sa natală. Chiar și nunta a avut loc aici, iar fanii s-au îmbulzit să le arate admirația și să imortalizeze momentul venirii lor în țară.

“Am revenit în România pentru nunta cu Bart şi a fost ceva senzaţional, au venit 10.000 de oameni, cred că toată lumea avea liber de la muncă. A fost foarte emoţionant pentru mine să fac asta în România, pentru că totul mi s-a întâmplat pentru că sunt din România, sunt româncă, totul datorez moştenirii mele româneşti”, a povestit gimnasta într-un interviu mai vechi.

Cum arată casa în care locuiește Nadia Comăneci în SUA

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *