Rugaciunea care indeplineste dorintele.Trebuie spusa in fiecare zi de joi

Nu este credincios care sa i se roage si sa nu-i implineasca dorintele. Chiar daca apartine sfintilor catolici, Sfanta Rita din Cascia este un exemplu pentru toti crestinii.

Sfanta a fost harazita sa poarte ranile lui Iisus. Minunile facute de Sfanta Rita, chiar si dincolo de moarte, au ajuns sa faca inconjurul lumii. Aceasta a fost numita Sfanta care indeplineste toate dorintele bune.

Aceasta rugaciune se face in 9 zile de joi consecutiv:

Iata rugaciunea care indeplineste dorintele.

“O, sfanta aparatoare a celor aflati la mare nevoie, tu, care stralucesti precum steaua sperantei in bezna intunericului, binecuvantata Sfanta Rita, oglinda vie a harului lui Dumnezeu, exemplu de rabdare si tarie, model al tuturor etapelor vietii!

Alatur vointa mea celei a lui Dumnezeu, gratie Mantuitorului Iisus Hristos, care a indurat purtarea coroanei de spini si caruia tu i-ai fost alaturi zi de zi. Mijloceste tu, cu harurile si virtutile tale, ruga mea catre Sfanta Fecioara Maria, ca sa imi asculte durerea intru slava lui Dumnezeu si sfintirea mea.

Indruma-ma si arata-mi calea cea buna, o, sfanta protectoare si sustinatoare a celor aflati la necaz, sa pot obtine iertarea pacatelor, perseverenta, puterea de a pasi cu curaj, bunatate si rabdare pe calea vietii. [Acum se spune dorinta.] Sfanta Rita, avocata imposibilului, roaga-te pentru noi! Sfanta Rita, avocata celor neajutorati, roaga-te pentru noi! Ajuta-ma, Sfanta Rita! Roaga-te pentru mine, ca prin tine sa-mi creasca iubirea pentru Hristos si pentru crucea Sa.”

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *