Compunerea unui copil ai cărui părinţi sunt la muncă în străinătate! Ce crede despre familie

Ajuns în faţa foii de hârtie, copilul şi-a expus într-un mod original dorul de cei dragi. Nu s-a plâns că îi este greu, nu şi-a implorat părinţii să se întoarcă, ci a tras o singură concluzie: în viaţă nu le poţi avea pe toate.

Chiar dacă este conştient că trebuie să îndure şi anumite lipsuri, copilul pare să îşi dorească mai mult să nu aibă bani, decât să fie departe de părinţii săi, plecaţi la mii de kilometri distanţă pentru a-i asigura un trai mai bun.

”Viaţa de familie este un lucru minunat. Viaţa este frumoasă alături de cei dragi: părinţi, fraţi sau surori. Mulţumirea sufletească este cea care contează cel mai mult pentru fericirea unei familii. Dar un lucru este foarte adevărat: nu poţi avea niciodată totul!”, a scris resemnat băiatul în compunere. Citiţi continuarea ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Mii de internauţi au citit aceste rânduri şi au distribuit imaginea cu rândurile scrise de băieţel. Unii s-au oferit să îl ajute, alţii i-au judecat crunt pe părinţii care l-au lăsat în ţară în grija bunicilor. Important este că aceştia din urmă l-au crescut frumos, iar asta se vede din compunerea despre ”familia fericită şi reunită” pe care poate o va avea într-o zi…

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *