Trist! Dezvăluire UIMITOARE La Pro TV: „Am Cancer” Din Păcate Toţi Au Început Să Plângă…

O tânără în vârstă de 17 ani pe nume Sabina Bălăoi, din Galați, a impresionat juriul emisiunii până la lacrimi.

Aceasta a interpretat melodia ”My Immortal” de la Evanescence.

Sabina Bălăoi, o tânără în vârstă de 17 ani, din Galați, a reușit să îi impresioneze pe jurații show-ului ”SuperStar” până la lacrimi. Aceasta a interpretat melodia ”My Immortal” de la Evanescence.

Pentru Sabina, viața nu a fost foarte ușoară, deoarece aceasta s-a luptat cu o boală nemiloasă, și anume cancerul osos. Timp de un an, Sabina a fost internată în spital.

”Am avut cancer la 11 ani. Cancer osos. În România nu aveam şanse. Îţi trebuie mult curaj. Am stat un an în spital, a fost foarte greu.

Cancerul osos trebuie operat şi m-am operat la picior. Când intrii pe o secţie de oncopediatrie, ai două şanse. Ori cedezi, ori se activează luptătorul din tine. Muzica m-a ajutat, simţeam că am pentru ce să lupt.

Nu pot să mă opresc aici, Dumnezeu m-a lăsat în viaţă cu un scop. Am ajuns să accept acest lucru şi să merg mai departe”, a spus Sabina.

”Am fost emoționată și am simțit melodia”, a spus Sabina, după ce a interpretat o piesă celebră pe scena ”SuperStar”, emisiunea de la Pro TV.

Carla’s Dreams: ”Sunt oameni care nu neapărat cântă cu vocea. Tu ești un astfel de om. Tu n-ai cântat piesa, a ieșit din tine.

Eu nu am știut că e piesa ta de suflet, asta s-a observat, piesa asta e în tine. Ești excepțională”

Smiley: ”Când am momente de genul ăsta, mă afund în melancolie” scrie cancan.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *