Amestecul care m-a ajutat să îmi fac un metabolism cu 15 ani mai tânăr

Se cunoaște faptul că pierderea în greutate depinde în mare măsură de viteza de funcționare a metabolismului. Pentru a-l accelera și în timpul somnului, puteți prepara un cocktail simplu.

Acesta conține câteva produse care se găsesc în bucătăria fiecăruia. Dacă veți consuma această băutură cu puțin timp înainte de somn, veți obține rapid rezultatele dorite și veți avea o siluetă de invidiat.

Veți scăpa nu doar de surplusul de greutate, dar și de toxinele din organism. Starea generală a organismului se va ameliora datorită detoxificării.

Ingrediente: 1 lămâie / 1 linguriță de ghimbir praf / 1 linguriță de suc de aloe / 1 legătură de pătrunjel / 1 priză de scorțișoară / 0.5 l apă.

Mod de preparare: 1. Mărunțiți pătrunjelul și lămâia în robotul de bucătărie. 2. Adăugați într-o cratiță cu apă fierbinte lămâia și pătrunjelul mărunțite, praful de ghimbir și scorțișoara. 3. Fierbeți 5-10 minute. 4. Strecurați și lăsați să se răcească. Adăugați sucul de aloe și amestecați.

Se recomandă să păstrați băutura la frigider. Se consumă 150-200 ml înainte de somn o dată pe zi. Acest lucru va stimula metabolismul pe timpul nopții și deja peste o săptămână veți avea rezultate vizibile.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *