Rolls-Royce-ul lui Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ionuț Luțu se afla la volan

Rolls-Royce-ul lui Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ionuț Luțu se afla la volan

Evenimentul s-ar fi produs după ce Ionuț Luțu, care se afla la volanul autoturismului, a încercat să evite o altă mașină care venea de pe contrasens.

Ulterior, Rolls-Royce-ul a ieșit de pe carosabil, iar oamenii legii au ajuns la fața locului după un apel inițiat de pe telefonul lui Gigi Becali, potrivit informațiilor Digi Sport.

Pe 22 septembrie, mașina lui Gigi Becali a mai implicată într-un accident rutier, în București. Atunci, o femeie a intrat în spatele bolidului condus de afaceristul din Pipera.

FOTO “Bestia” lui Gigi Becali costă o avere și arată spectaculos

Patronul FCSB-ului a renunțat temporar la Maybach-ul cu care circula și în ultima vreme a apărut în fața reprezentanților presei într-o ”bestie” Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de 500.000 de euro, care poate fi văzută în galeria FOTO de mai sus.

Mașina lui Gigi Becali are un motor V12 de 6,8 litri și 591 de cai putere. Bolidul prinde o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră.

Gigi Becali este un împătimit al mașinilor și, în general, al bunurilor de lux și a obișnuit să-și facă apariția la volanul unor autoturisme foarte scumpe.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *