O fetiţă de patru ani din Buzău, dată afară de la serbarea de la grădiniţă

Distribuie pe

Caz revoltător în judeţul Buzău, la o grădiniţă din comuna Cochirleanca.

O fetiţă de patru ani nu a fost primită la serbarea organizată la grădiniţă din cauză că părinţii nu şi-au putut permite să cumpere costum popular.

Micuţa îşi dorea să participe la serbarea de la grădiniţă organizată cu ocazia Centenarului Marii Unirii. Educatoarele, însă, nu au vrut să o primească pe motiv că nu purta costum popular, aşa cum le ceruseră tuturor copiilor. Părinţii ei nu şi-au permis să cumpere costumaţia, însă nu s-au gândit nicio clipă că fiica lor nu va fi primită la grădiniţă din cauza asta.

Părinţii fetei au decis să facă plângere la Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău, anunţă jurnaliştii de la observator.tv.

Citește și: Cine va câștiga Exatlon, Monica Rosu a spus tot: Monica Roşu s-a întors de la Exatlon şi a spus cine crede ea că va câştiga actualul sezon al competiţiei din Republica Dominicană.

Deşi a fost în echipa Faimoşilor, Monica Roşu nu le dă acestora şanse să câştige Exatlon. Ea crede că Războincii sunt mai buni şi spune că bătălia pentru premiul cel mare se va duce între aceştia.

”Cred că unul din băieţii de la Războinici va câştiga Exatlon. Îi văd în finală pe Alin şi pe Iulian. Au tras foarte mult în acest concurs, şi-au dorit, au avut ambiţie. Oricare dintre ei ar ajunge campion, cred că merită lucrul ăsta. Până la urmă trebuie să demonstrezi pe traseu de ceea ce eşti în stare”, a spus Monica Roşu, la întoarcerea în ţară de la Exatlon.

Monica Roşu, care a plecat de la Exatlon fără să mai participe la duelul unde era nominalizată alături de Mădălina Predoi, din cauza unor probleme medicale, a mărturisit că nu a regretat participarea la competiţia din Republica Dominicană. Mai mult, fosta gimnastă spune că dacă ar fi să se realizeze o ediţie ”all stars” probabil că ar vrea să participe.

”Acum, că m-am întors acasă, aş vrea să diger tot ce s-a întâmplat acolo. Pe viitor, probabil că aş spune da. Depinde de ce se va întâmpla sau în ce va consta noua emisiune. Îmi plac provocările. Nu regret că am acceptat (n.r partciparea la Exatlon) pentru că aveam nevoie de această provocare. Am fost un om de sport, am iubit adrenalina, am iubit competiţia şi am iubit echipa. Şi cred că lucrurile astea m-au făcut să merg la Exatlon pentru că mi-am dorit să am parte din nou de echipă!”, a mai spus Monica Roşu, fosta concurentă Exatlon.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.