Cum să faci tartă de mere cu cremă de patiserie – Se topește în gură! 😋👌

Cum să faci tartă de mere cu cremă de patiserie – Se topește în gură! 😋👌

Dacă vrei să pregătești o tartă delicioasă de mere cu cremă de patiserie care se topește în gură, iată o rețetă simplă:

Ingrediente:

  • 6 mere, curățate și feliate subțire
  • 1 foaie de aluat pentru tartă, pregătită
  • 1 lingură de zahăr
  • 1 linguriță de scorțișoară
  • Pentru cremă pastelera:

Procedeul este următorul:

  1. Așează foaia de aluat într-o tavă de tartă și înțeapă-o cu o furculiță.
  2. Într-un castron, amestecă merele feliate cu zahărul și scorțișoara.
  3. Așează amestecul de mere peste foaia de aluat.
  4. Pentru cremă pastelera, pregătește-o conform instrucțiunilor și întinde-o uniform peste mere.
  5. Coace tarta în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 30-35 de minute sau până când crusta devine auriu maro.
  6. Lasă tarta să se răcească înainte de a o tăia în porții delicioase și de a o savura!

Această tartă de mere cu cremă pastelera este un desert absolut divin care va satisface cu siguranță pofta de dulce!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *