Chef de Post, Fără Lapte și Oua, din Ciocolată. Nu-ți Va Veni Să Crezi Că E De Post
Rețetă excepțională de post, fără lapte și ouă – Chec de post, cu vanilie și ciocolată – Pentru a pregăti această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente pentru umplutură:
- 3-4 linguri cacao
- 150 g zahăr
- 180 g făină
- 1 praf de copt
- sare
- vanilie
- 240 ml apă fierbinte
- 60 ml ulei
Ingrediente pentru blat:
- 100 g zahăr
- 200 g făină
- 1 praf de copt
- 240 ml apă fierbinte
- esență de vanilie
- 60 ml ulei
Mod de preparare:
1. Pentru început, avem nevoie de 2 boluri pentru prepararea compozitiilor. Amestecăm toate ingredientele uscate într-un bol, iar cele lichide într-un bol separat.
2. Aamestecam ingredientele uscate cu cele umede (atat pentru checul alb cat si pentru cel negru).
3. Turnăm aluatul într-o formă de copt tapetată cu ulei. Coacem la temperatura de 170 de grade, timp de 35 de minute.
4. La final, decorăm cu zahăr pudră și glazură de ciocolată.
Surse: