Caz șocant în România. Primele declarații ale bărbatului confundat cu criminalii de la Sibiu

Jaful armat de la Sibiu a șocat toată România. La scurt timp după evenimentul nefericit până și Poliția Română a reușit să îi uimească pe români prin pricina unei erori colosale. Ce spune Laurențiu Lăcătușu, bărbatul încătușat pe nedrept de polițiști.

Primele declarații ale bărbatului confundat cu făptașii crimei de la Sibiu

La începutul acestei luni o întâmplare șocanta a avut loc la Sibiu când omul de afaceri Adrian Kreiner a fost omorât cu bestialitate și jefuit în propria casă. Încă de atunci poliția încearcă să afle cine sunt făptuitorii. Laurențiu Lăcătușu de meserie zugrav, a fost suspectat că este unul dintre criminali căutați și pus sub arest preventiv timp de 24 de ore. S-a dovedit că acesta nu avea nici cea mai mică legătură cu nenorocirea petrecută în Sibiu și a fost eliberat după o zi de la reținere din lipsă de probe indubitabile.

Laurenţiu Lăcătuşu, în vârstă de 31 de ani, unul dintre cei trei indivizi considerați suspecți în cazul omorului lui Adrian Kreiner, a fost arestat de către polițiști joi seara, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj. El a spus că persoanele care l-au reținut nu s-au legitimat și au fost îmbrăcate în haine civile. Acești indivizi l-au târât până la mașina de poliție fără a-i oferi o identificare sau explicații adecvate.

Când am venit de la lucru m-au prins aici doi civili. M-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie… (…) Eu vin de la lucru să îmi iau bătaie de la poliție? De unde vii? Și unde mergi? Acasă? Suntem de la poliție, treci în mașină. Erau în civil. Domnule, stați așa, eu mă sui în mașină, dar o legitimație nu aveți? Ce legitimație, treci în mașină. Și atunci au început să mă târască pe jos. ”, a declarat Laurențiu Lăcătușu.

Soția a fost martoră la scena parcă ruptă din filme

Soția bărbatului, care a fost martoră la întreaga scenă, afirmă că a observat mai multe persoane suspecte care se apropiau de locuința lor în mod suspicios. Îngrijorată, l-a sunat pe soțul ei să vină acasă, iar când acesta a ieșit pe stradă, indivizii în civil l-au înconjurat și au intervenit asupra lui. Ea susține că a crezut inițial că este vorba de hoți ce îl atacă pe soțul ei.

Am țipat în gura mare să iasă vecinii, că m-am gândit că sunt hoți. Am strigat «vecine sari repede că îl omoară pe Laurențiu». Când colo era poliția. Ce treabă avea el de aici, un salahor, să ajungă tocmai până la Sibiu să facă crima. Cum să se poată? Un țăran? Haideți, doamnă, să fim serioși, că nu vine un țăran de aici să îți dea în cap la oraș, că nu știe ăla. Tot de acolo s-a făcut și s-a dat. Și bagă oameni nevinovați…”, spune soția acestuia.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *