Stela Enache Vrea Să Aibă O Moarte Demnă Și Bruscă: „Nu Mi-E Teamă De Moarte. Nu Rămâne Nimeni Pe Pământ”

Stela Enache vrea să aibă o moarte demnă și bruscă. Ajunsă la vârsta de 73 de ani, una dintre cele mai bune voci ale perioadei comuniste are o singură dorință atunci când va părăsi această lume. Nu vrea să depindă de nimeni și nici să se chinuie înainte de a muri.

Stela Enache vrea să aibă o moarte demnă și bruscă. Solista generației de aur a vorbit despre momentul în care va trece în neființă și spune că nu vrea să chinuie pe nimeni. Este împăcată cu ideea că va muri, tuturor ne vine rândul la un moment dat.

Stela Enache vrea să aibă o moarte demnă și bruscă
Stela Enache este apropiată de Dumnezeu, iar asta o ajută foarte mult să se pregătească pentru ziua când își va da ultima suflare. „Nu mi-e teamă de moarte. Vreau doar să mor în mod demn, să nu cad pe capul nimănui. Mari artiști ne-au părăsit, dar acesta este sensul vieții. Nu rămâne nimeni pe pământ. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt pe picioare. Și sunt foarte activă și pot face treabă, de bine de rău.

Aici contează foarte mult legătura ta cu Dumnezeu. Dacă ai încredere în El și te bazezi pe El. Dacă Îi ceri ajutorul, nu te va lăsa niciodată. Așa că voia Domnului să se împlinească. Noi propunem, dar El dispune.

Atâta vreme cât părinții nu au făcut asta, eu le-am spus doar copiilor mei să învețe să fie oameni, să rămână demni. I-am încurajat, i-am ajutat, dar nu le-am impus nimic. Nu pot vedea părinți și bunici care le cer, de pildă, copiiilor să facă pian sau să cânte deși nu au niciun talent, doar pentru că își doresc ca urmașii lor să facă ce ei nu au putut face”, a declarat artista pentru Cancan.ro.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *