Câinele îşi înscenează propria moarte pentru a nu merge la veterinar. Apoi aude un singur cuvânt şi învie instant

Distribuie pe

Inteligenţa câinilor este deja un lucru dovedit, iar exemplarul din aceste imagini nu face excepţie. Acest căţeluş este destul de convingător atunci când îşi înscenează propria moarte pentru a nu fi dus la veterinar.

Lulu este un câine tare simpatic din rasa Shiba Inu care reuşeşte să-şi impresioneze stăpânii cu o reacţie neaşteptată. În dimineaţa zilei când trebuia să meargă la cabinetul veterinar, patrupedul se preface că este mort, aceasta fiind atitudinea lui de refuz categoric. Simte că acolo va fi „beneficiarul” unei proceduri de sterilizare, iar acest lucru nu îi este tocmai pe plac.

Chiar dacă stăpâna lui încearcă prin toate mijloacele să obţină măcar o reacţie din partea lui Lulu, se pare că nu are nicio şansă de reuşită. Câinele se preface că este mort, sperând că vizita la veterinar va putea fi evitată. Timp de aproape un minut, căţelul îşi joacă foarte convingător rolul, culcat pe pat, fără a răspunde la apelurile stăpânei lui. Aceasta îl masează pe burtă cu mişcări energice, însă patrupedul nu dă niciun semn că „ar reveni la viaţă”. Degeaba îl strigă pe nume pe Lulu pentru că acesta nici nu clipeşte.

Nici chiar în momentul în care stăpâna lui trage pătura de pe el, câinele rămâne la fel de inert. Singura soluţie de a-l trezi pe simpaticul patruped este un plic de mâncare pentru câini căruia de data aceasta nu-i poate rezista. În acel moment, câinele îşi ridică rapid capul de pe pernă privind-o pe stăpâna lui cu multă bucurie.

Sursa: Fun Kiwi Kids via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.