Reteta drobului de ciuperci

Ingrediente:

500 g de ciuperci proaspete
3 cepe

2 catei de usturoi
1/2 cana de supa de legume
2 linguri de faina

Sare si piper, dupa gust
Ulei pentru gatit
Patrunjel proaspat tocat

Mod de preparare:

Curata ciupercile si taie-le in bucati mici.

Intr-o tigaie incinsa cu ulei, prajeste ciupercile la foc mic pana cand isi pierd din volum si incep sa se rumeneasca.
Adauga ceapa taiata cubulete si amesteca bine.

Condimenteaza cu sare, piper si usturoi tocat marunt. Gatiti amestecul timp de cateva minute, pana cand ceapa devine translucida.

Indeparteaza tigaia de pe foc si adauga faina, amestecand bine pana cand compozitia devine omogena.

Transfera amestecul de ciuperci intr-o tava de copt tapetata cu faina.

Toarna supa de legume peste ciuperci si presara patrunjel proaspat tocat.

Acopera tava cu folie de aluminiu si coace la 150 de grade Celsius timp de 30 de minute.

După 30 de minute, îndepărtează folia de aluminiu și mai lasă drobul la copt încă 10-15 minute până când suprafața devine auriu închis.

Drobul de ciuperci este o alternativă excelentă pentru cei care vor să reducă consumul de carne sau să adopte o dietă vegetariană. În plus, acesta are un gust atât de bun încât nu vei simți nicio lipsă de carne. Poftă bună!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *