Oare merită aprecierile noastre ? La doar 13 ani a câştigat peste 90 de medalii, dintre care 70 de aur si totuși in presa nu s-a auzit de el

Avem talente, avem genii , avem oameni si copii calitativi in Români, oare facem ceva pentru ei ? 

Faceți cunoștință cu Vlad Coneschi : 

La doar 13 ani a câştigat peste 90 de medalii, dintre care 70 de aur. Vorbim despre Vlad Coneschi, un adolescent pasionat de matematică şi informatică. El a inventat mai mulţi roboţi, care au fost premiaţi la olimpiadele internaţionale. Acum se pregăteşte pentru o altă mare competiţie care va avea loc luna viitoare.

Din păcate până acum autoritățile nu s-au interesat de el sau măcar să-l sprijine în realizările sale.

Vlad Coneschi şi-a urmat pasiunea şi a participat la concursuri care i-au adus recunoaşterea. El are până acum 97 de medalii, dintre care, 70 de aur, 17 de argint şi 10 de bronz, obţinute în mare parte la concursuri de matematică, informatică şi robotică. O parte dintre medalii le-a obţinut pentru talentul actoricesc şi a jucat în mai multe piese de teatru.

Potrivit România TV, luna viitoare, Vlad va participa alături de alţi doi colegi la olimpiada internaţională de robotică din India, unde speră să câştige o noua medalie.

Noi iti dorim mult succes in viață si multă sănătate să ai tu îngeraș si sperăm ca lumea sa te aprecieze pentru tot ceea ce faci !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *