Mihai Voropchievici a dezvaluit care sunt cei mai norocosi nativi:

Numerologu Mihai Voropchievici a dezvaluit, pentru Fanatik.ro, ce semnificatie are fiecare planeta si care sunt cei mai norocosi nativi.

Ce planeta guverneaza zodia ta si ce presupune acest aspect

Atunci cand vorbim de zodii, ne intrebam fiecare ce zodie e, dar nimeni nu se intreaba ce planeta guverneaza zodiile noastre? Sub ce auspicii suntem? La ce ne ajuta? In tot sistemul nostru solar, avem pentru fiecare zodie cate o planeta sau, in unele cazuri, chiar doua planete!

BERBEC

Zodia Berbecului este guvernata de planeta Marte! Este planeta razboiului si asta face ca o zodie de foc sa fie mai incisiva, mai agresiva, mai razvratita. Berbecul este zodie de actiune. Inca o curiozitate: fiecare zodie e cuprinsa in marginea a 30 de zile, dar aceste 30 de zile se impart la trei. Apar decadele sau decanii. Fiecare decan, in afara de planeta Marte, care guverneaza toata zodia Berbec, pentru fiecare decan apare cu totul alte planete.

Intre 21 si 31 martie, Berbecii sunt guvernati tot de planeta Marte. Asta face sa le intensifice nativilor forta, arivismul si perspicacitatea. Al doilea decan e guvernat de Soare. Sunt cei nascuti intre 1 si 10 aprilie. Cuvintele de ordine sunt solitudinea si incapatanarea. Soarele le da promptitudine in tot ce fac. Ultima decada e guvernata de Venus. Marte si Venus ii determina pe Berbeci la mari pasiuni si un entuziasm debordant.

TAUR

Ne mutam la Tauri. Au ca planeta guvernatoate planeta Venus. Vorbim de Zeita Frumusetii si a dragostei. Iata celelalte planete subguvernatoare. Pentru prima decada, 21-30 aprilie, apare Mercur. Mercur nu face altceva decat sa le sporeasca ingeniozitatea, dar si spiritul practic. Al doilea decan, 1-10 mai, e guvernat de Luna, de satelitul Pamantului. Luna le accentueaza sensibilitatea, indecizia, neglijenta, dar si pesimismul. Saturn guverneaza a treia decada si nu face altceva decat sa le mareasca perseverenta si rezistenta la stres. Iata ca Taurii au influente si de la alte planete.

GEMENI

CITEȘTE CONTINUAREA PE 👉

https://noutati.info/

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *