Horoscopul iernii 2023-2024 pentru fiecare zodie in parte

Dupa un an agitat si plin de schimbari neasteptate, prognoza astrologica pentru inceputul anului 2024 aduce vestea buna ca principalele miscari planetare isi gasesc echilibrul pentru o perioada.

Prognoza astrala pentru iarna 2023-2024 pentru fiecare zodie in parte:

BERBEC

Luna decembrie favorizeaza evolutia in cariera, avand Mercur si ulterior Soarele in Capricorn. Interesul tau nu se rezuma doar la prezentul profesional, ci si la perspectiva a peste 30 de ani. Prezenta Nodului Nord in semnul tau, eveniment ce are loc o data la doua decenii, marcheaza inceputul anului 2024. Ai oportunitatea de a te reinventa, dar aminteste-ti ca cele mai mari victorii provin din afara zonei tale de confort. Cu alte cuvinte, ianuarie poate fi solicitanta, cu conflicte de putere, iar februarie iti readuce curajul in sfera profesionala. Atitudinea ta directa va castiga numerosi admiratori.

TAUR

Intuitia ta este puternica in prima parte a iernii 2023-2024, cu Venus in Scorpion, sporindu-ti capacitatile parapsihice. Nu ar fi surprinzator sa ajungi sa citesti gandurile. La sfarsitul anului, reflectezi cu optimism la tot ceea ce a mers bine. Anul 2024 se anunta maret pentru Tauri, o calatorie plina de descoperiri fascinante si imprevizibile. Revelatiile si contemplarea sunt la ordinea zilei! Jupiter si Saturn sunt de partea ta in ianuarie, amplificandu-ti puterea in toate planurile, dar Venus, Marte si Pluto aduc emotii conflictuale in februarie, conturand un teren de crestere.

GEMENI

In decembrie, cariera te preocupa, cu Mercur in pozitii extrem de active. Dilemele devin uneori paguboase, deoarece nu stii daca sa continui cu ritmul actual, uneori epuizant, sau sa-ti urmezi pasiunile. In iarna 2024, reusesti sa te mentii in varful carierei, dar gasesti si timp pentru meditatie si relaxare. In ianuarie, Jupiter si Saturn arunca umbre de indoiala asupra ta; este bine ca Marte iti sustine pozitia si te incurajeaza sa-ti pastrezi determinarea. Autenticitatea si o exprimare sincera sunt la ordinea zilei in februarie, cand este imperativ sa spui ceea ce gandesti.

CITEȘTE CONTINUAREA PE 👉

https://noutati.info/

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *