Istoria bunicuței de 80 de ani s-a răspândit într-o clipă pe Internet!

O bunicuță a adunat o grămadă de mărunțiș pentru călătoria cu autobusul. Șoferul nu a rezistat și a ieșit…

Această istorie a avut loc într-un orășel din provincie, în timpul cursei unui autobus local. Povestirea unei femei, care a fost martoră la cele întâmplate, s-a răspândit într-o clipă pe Internet, înduioșând mii de cititori până în adâncul sufletului.
Probabil povestirea este puțin înfrumusețată, dar ea este într-atât de minunată și educativă, încât noi am hotărât să o lăsăm fără modificări.

„Autobusul era gol pe jumătate și, neavând cu ce să mă ocup, priveam călătorii. La una dintre stații a urcat o bunicuță de 80 ani și s-a așezat pe un scaun liber. Apoi a scos o batistuță și a început să o desfacă.

Acolo, evident, se afla mărunțiș. Bunicuța a numărat 16 ruble din monede, a așteptat să ajungă la stația sa și a întins banii șoferului, rugându-l să oprească. În general, totul avea loc ca de obicei.

Dar șoferul nu a luat banii! Chiar mai mult, el și-a înhățat portofelul, a rugat-o pe bunicuță să aștepte câteva minute și a sărit repede din autobus.

Tânărul a fugit până la cel mai apropiat magazin și s-a întors de acolo cu o pungă, în care se aflau 4 sticle de lapte, 2 borcănele de smântână, pâine, paste, carne…

El s-a apropiat de bunicuță și i-a întins punga. Ea a început să-l refuze insistând că pensia ei este suficientă pentru pâine și altele asemenea…

Dar până la urmă șoferul a spus:

— Dacă nu le veți lua, voi arunca chiar acum această pungă!

Bunicuța a început să plângă cu lacrimi amare și să-i mulțumească cu sinceritate, și să-i ureze succes…

Apoi tânărul s-a așezat iarăși la volan. Atunci o pasageră de aproximativ 40 ani a început să-și arate nemulțumirea în gura mare:
id=”retet-1758524014″ class=”retet-content-1″>
— A meritat de dragul unei recunoștințe inutile să-ți cheltui banii și să ne reții pe noi?

Auzind aceste cuvinte, șoferul s-a întors spre ea, a deschis ușa și a rugat-o să iasă spunând:

— Din cauza persoanelor precum dumneavoastră oamenii vârstnici consideră că toți tinerii sunt derbedei needucați, deoarece, în afară de ipocrizie și zgârcenie, nu reușiți să-i învățați nimic pe copiii voștri!

Devenind roșie ca o tomată, doamna a ieșit ca fulgerul din autobus.

Bravo, tinere! De-ar fi mai mulți oameni ca tine!”

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *