Cea mai buna lecție de umanitate. Fotbalistul Sergiu Hanca si sotia sa “au adoptat” patru copilasi sarmani, care traiau într-un bordei, parasiti de mama

“Scrisoare către Moș Crăciun”

În 2017 păreau a nu mai avea niciun viitor, în 2018 au un loc decent unde să trăiască, să viseze și posibilitatea de a merge și la școală. Sergiu a insistat pe lângă tatăl copiilor ca cei mici să fie instruiți, asigurându-l că se va ocupa tot el de costuri.

În urmă cu câteva zile, imediat după ce a luat vacanță de la fotbal, Sergiu și Andreea au fost în vizită la “familia” lor. Le-au adus celor mici hăinuțe, jucării, dulciuri. Andreea, cel puțin, îi numește pe cei patru “frățiori pentru bebe Zian”, fiindcă ea și Sergiu au un băiețel de nici un an.

Ștefania (4 ani și 8 luni), strângând un ren de pluș în brațe, Marius (7 ani) și Ionuț (9 ani), visând să ajungă să bată și ei mingea de fotbal în viitor, și Gabriela (12 ani), care speră “să poată scrie o scrisoare de mulțumire lui Moș Crăciun”, au privit cu emoție către cadouri și cu poftă către bomboanele cărora le-au descoperit abia acum gustul.

Sergiu și Andreea Hanca au decis să “adopte”, practic, o familie dintr-un sat uitat de vremuri, dinamovistul oferindu-le o locuință decentă celor patru copii și posibilitatea de a-și schimba în bine destinul.

Copiii trăiesc doar cu tatăl lor, care nu are serviciu, e neștiutor de carte și lucrează cu ziua pe unde-l duce norocul, iar mama copiilor i-a parasit pentru a-si reface viata, intr-un sat alaturat.

https://www.facebook.com/GazetaSporturilor/videos/339926286602576/

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *