CULTURISTUL YURI TOLOCHKO A DIVORȚAT DE MARGO, PĂPUȘA LUI GONFLABILĂ

Culturistul din Kazakhstan a șocat o întreagă lume, după ce s-a căsătorit cu păpușa lui gonflabilă. Acum, însă, se pare că ”mariajul” lor a ajuns la sfârșit.

În luna noimbrie a anului trecut, Yuri Tolochko a luat-o de soție pe Margo, o păpușă de silicon destinată adulților.

Însă… cu câteva zile înainte de Crăciun, culturistul și-a dus soția la reparat. Distanța a fost grea, iar Yuri a înșelat-o pe Margo de mai multe ori.

Ulterior… culturistul a decis să pună punct mariajului. “Nu sunt încă pregătit să vorbesc despre motivele divorțului”, mărturisea Yuri. N-a suferit mult după despărțire și și-a găsit o nouă soție. Este vorba despre Lola.

Lola are cap de femeie și corp de pui, iar culturistul pare mai îndrăgostit ca niciodată. De altfel, Yuri e hotărât să-și facă un harem. Cu păpuși gonflabile, bineînțeles. Fanii au fost împărțiți, însă, în două tabere. Unii l-au susținut pe Yuri, iar alții l-au criticat fiind oripilați de aspectul Lolei.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *