Nu-l mai arunca pentru că este AUR pentru plantele tale

În cele din urmă vă dezvăluim totul despre acest ingredient minunat, pe care cu siguranță nu l-ați cunoscut și care poate ajuta plantele să înflorească în locul lor. Il ai deja acasa si il consumi zilnic

Îngrășământ natural pentru plante, funcționează?

Mulți oameni, în special cei mai neexperimentați, se întreabă dacă îngrășământul natural funcționează la fel ca mulți compuși chimici. Răspunsul este da și astăzi vă explicăm cum să o faceți pentru a economisi mulți bani și pentru a nu polua mediul.

Trebuie să știi că acest îngrășământ este perfect pentru a fi adăugat la substrat, astfel încât plantele tale să înflorească și să activeze creșterea. Acest lucru va crește microbiota și va hrăni plantele.

Acest substrat este perfect pentru a fi folosit cu plante precum cactuși și alte suculente, anturii și crini de pace. Este o substanta bogata in azot, fosfor, potasiu, magneziu, bor, calciu si multe altele.

Pentru a-l face, astăzi folosim un fruct pe care cu siguranță îl mănânci zilnic. Mai jos vă dezvăluim în ce constă și vă explicăm întregul proces pentru a o realiza

Fă-ți al tău cu acest fruct și stropește-l peste tot în grădină
Pentru a face acest îngrășământ natural, astăzi folosim mere. Le vei usca la soare sau la cuptor. Odată făcut acest lucru, nu trebuie decât să le punem într-un robot de bucătărie și să le zdrobim.

Odată pulverizate, trebuie să le amesteci cu îngrășământul organic, pe care îl folosești de obicei. Astfel nu vei face decât să-i îmbunătățești calitatea și să accelerezi creșterea și activarea microbiotei.

Când rădăcinile plantelor tale încep să-l absoarbă, vei observa o creștere mare. Puteți repeta procesul de câte ori doriți, astfel că plantele voastre vor fi din ce în ce mai hrănite și grădina dvs. va fi din ce în ce mai frumoasă.

Mulți oameni nu înțeleg de ce plantele lor nu cresc. Și dacă o fac, nu înțeleg de ce nu prosperă. Ideea este că fiecare plantă are nevoie de o anumită îngrijire, care trebuie să fie specifică tipului de plantă și flori.

Pentru a cultiva plante nu poți improviza, dar trebuie să încerci să citești despre botanică în general și în special despre plantele pe care le avem. Se întâmplă ca plantele din grădina ta, într-un mod total inexplicabil, să nu crească sau să se dezvolte corect.

Cu toate acestea, cu aceasta și multe alte îngrășăminte naturale pe care să le pregătiți direct acasă, nu numai că vă puteți crește plantele, ci și economisi mulți bani. Și, de asemenea, evitați poluarea mediului și eliberarea de substanțe chimice nocive care ar putea dăuna planetei noastre.

Ce astepti sa o faci? Du-te la cămară și ia niște mere pentru a face acest compus unic. Suntem siguri că nu veți regreta.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *