Acuzații de blat la Vocea României 2023!

Alexandra Căpitănescu a impresionat publicul și a devenit câștigătoarea concursului Vocea României, obținând prestigiosul premiu în valoare de 100.000 de euro. Cu toate că a primit numeroase felicitări, nu toți au primit cu entuziasm vestea triumfului ei în competiție. După marea finală a Vocea României, s-a iscat o controversă considerabilă, iar oamenii și-au exprimat opiniile fără perdea.Scandal în urma finalei Vocea României

Deși mesajele de felicitare au curs în valuri pentru Alexandra în urma câștigului ei al marelui trofeu, în spațiul public s-au auzit și voci critice care și-au exprimat nemulțumirea față de rezultatul votului, ba chiar unii susțin că emsiunea este o „făcătură”.

Pe pagina oficială de Instagram a emisiunii Vocea României, postarea de felicitare adresată Alexandrei a provocat o adevărată agitație. Mesajele discordante și părerile diferite au generat un adevărat scandal în comentariile postării respective.

Această reacție contradictorie în urma câștigului Alexandrei evidențiază că în orice competiție sau eveniment public, există întotdeauna o gamă variată de opinii și reacții din partea publicului. De la susținători entuziaști la cei care pot fi dezamăgiți sau care susțin alte concurente, dezbaterea și discuțiile aprinse sunt inevitabile.

„Dezamăgitor. Vlad Musta merita mai mult”, „A câștigat contractul lui Tudor de îl are cu Pro..mare făcătură. E cu 10 clase Musta peste ea, i-a scăpat vocea pe toate piesele”, „Mare păcat, Vlad merita încă din audiții”, „Dezamăgitor, cred că dacă un antrenor câștigă de două ori trebuie înlocuit că e deja prea mult”,

„S-a întâmplat vreodată în istoria Vocii României să acordați premiul celui care într-adevăr merită? O absolută dezamăgire. Felicitări, Vlad”,„S-a votat mai mult antrenorul. Tudor știe să manipuleze publicul spunând că concurenții lui sunt cei mai speciali din lume, iar oamenii sunt luați de val, asta e, n-ai ce să faci”, au fost doar o mică parte dintre comentariile internauților.

Postarea care a stârnit controverse
În urmă cu mai puțin de 48 de ore înaintea marii finale a emisiunii Vocea României, Alexandra Căpitănescu a publicat un videoclip controversat. În imagini apare câștigătoarea care face playback pe melodia Deliei “Oțelul Galați”.

Mulți au fost de părere că versurile au fost alese intenționat, iar pe fundal se auzea “M-am născut cu noroc, la echipa campioană joc“. Această postare a stârnit un val de reacții determinându-i pe internauți să spună că Alexandra ar fi știut că ea va câștiga și că emisiunea nu ar fi una transparentă

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *