Este tata singur dar nu își lasa băiețelul nici o clipa din brate „Il imbrac gros și îl încălzesc la mine în brate”. Povestea copleșitoare a acestui bărbat

La 37 de ani, Gabriel Dila a devenit tatal unui baietel sanatos. Bucuria i-a fost însa repede umbrita, dupa ce sotia sa a trecut in nefiinta, imediat dupa nașterea bebelusului. Asadar, barbatul si-a luat responsabilitatea de a creste acest copil singur, ceea ce este o decizie de apreciat, judecand dupa numărul considerabil de parinti care isi abandoneaza copiii.

Gabriel isi iubeste insa baietelul si nu vrea nici in ruptul capului sa il abandoneze, desi are o situatie materiala precara.

In ceea ce o priveste pe mama bebelusului Darius Gabriel, o boala foarte grea a lovit-o. Medicii au diagnosticat-o cu virusul Hyv, iar femeia a murit la scurt timp dupa nastere din cauza septicemiei.

A ţinut ascunsă boala, nu ştiam că are Syda. Am fost la analize şi eu, şi băiatul şi noi nu suntem bolnavi. Am rămas doar eu cu el, singuri. Nu ştiu încotro s-o apuc. Stau toată ziua cu el, din când în când mă mai ajută mama să pot să mă duc să muncesc prin sat povesteşte Gabriel Dilă, tatăl micuţului.
„Am primit ajutoare de la mai multă lume de la Craiova. Ne-au adus mâncare, lapte praf pentru copil, haine şi multe alte lucruri„, spune tatăl micuțului.

Acest pui mic are nevoie de sprijinul nostru , sperăm ca , in număr cât mai mare lumea să-l poată ajuta !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *