Mesajul Lui Ionuț Dolănescu Pentru Fosta Soție, După Ce Nu Și-Au Mai Vorbit 13 Ani: „Eu I-Am Crescut Fetița”

Înainte de a se căsători cu Doinița, Ionuț Dolănescu a fost însurat timp de un deceniu cu Mariana.

După ce s-a zvonit că motivul divorțului ar fi constat în infidelitatea interpretului de muzică populară, artistul i-a

transmis un mesaj fostei soții, chiar dacă nu și-au mai vorbit timp de 13 ani! Se pare că mesajul lui Ionuț Dolănescu pentru fosta soție a stârnit rumoare.

Puţină lume ştie că Ionuţ Dolănescu a mai fost căsătorit o dată. Căsnicia lui a durat un deceniu. La acel moment s-a

zvonit că i-a fost infidel Marianei, soţia de atunci. Se pare că cei doi nu şi-au mai vorbit de 13 ani, dar recent el i-a urat LA MULŢI ANI, prin intermediul unei emisiuni televizate.

Înainte de a se însura cu Doinita, Ionuţ Dolănescu a fost căsătorit cu o femeie mai mare ca el cu 10 ani. Aceasta avea o

fetiţă dintr-o relaţie anterioară. În ciuda opunerilor din partea familiei lui, interpretul de muzică populară a locuit cu

ea un deceniu. Căsnicia lor s-a stricat când el s-a îndrăgostit nebuneşte de Doinita, soţia actuală. Cu aceasta are 3 copii. După câte se zvoneşte, Ionuţ Dolănescu ar fi înşelat-o pe Mariana cu Doinita.

De la momentul divorţului, cei doi nu şi-au mai vorbit. Recent însă, într-o emisiune televizată, Ionuţ Dolănescu a transmis un mesaj pentru fosta soție.

„Îi spun „La mulți ani” și să îi trăiască fetița. Maria a fost mereu o femeie puternică, am avut o relație frumoasă, eu am

crescut-o pe Anita, pe fetița ei. Este o doamnă, are o vârstă frumoasă. O voi suna mai târziu, dar știu că este în America”, a spus interpretul de muzică populară, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ionuț Dolănescu a avut coronavirus
Reamintim că Ionuţ Dolănescu şi soţia lui au avut coronavirus şi au stat în izolare la domiciliu timp de 3 săptămâni.

„Din fericire nu am avut complicații. Nu am avut febră. Am avut dureri musculare, dar nu a fost o formă avansată. Am refăcut testele și așteptăm rezultatele după 3 săptămâni de stat în casă, dar să sperăm că va ieși negativ și că ne vom relua viața normală. Asta nu înseamnă că nu trebuie să ne protejăm. Eu am fost sceptic, dar el există, l-am simțit pe pielea mea. Dacă lucrurile vor intra pe făgaș normal, voi pleca în America”, a adăugat artistul.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *