Cristina Demetrescu, horoscop pana pe 15 ianuarie 2024.

Horoscop pana pe 15 ianuarie 2024. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat in emisiunea „Vorbeste Lumea” de la ProTV, previziunile astrale pentru toate zodiile.

A incetat retrogradarea planetelor Mercur si Jupiter. Mercur este patronul Gemenilor, dar Jupiter este patronul Sagetatorilor si este planeta norocului si este cea mai buna dintre planete de care are nevoie toata lumea ca lucrurile sa mearga bine.

Berbec

Berbecul trebuie sa fie foarte curajos in perioada urmatoare. El stie cat a muncit pana acum, stie cum si-a modificat programul, stie cat a imbatranit, cata experienta are. Este momentul sa ceara o marire de salariu. Acolo unde el este angajat salariat, trebuie sa isi negocieze salariul. De asemenea, el sta pe un potential pe care trebuie sa-l exploateze in perioada urmatoare prin mai multa rabdare, ca lui ii lipseste rabdare. Adica nu neaparat ca nu stie despre ce e vorba, ideile curg, dar trebuie sa stea putin sa se gandeasca de unde mai face bani.

Taur

Taurul schimba locul, schimba norocul. Pot spune ca daca incepe cu dreptul anul acesta, 2024, este acolo o sansa care se intampla, un noroc, o incurajare care poate sa ii schimbe vibe-ul pentru urmatoarea perioada. O veste buna, o persoana de bun augur pe care o intalneste si norocul este de partea lui, adica trece la nivelul urmator.

Gemeni

Desi in ultima perioada a fost putin inundat de ganduri mai neprietenoase. Se rezolva o anumita problema, intalneste pe cineva, primeste vesti bune din punct de vedere medical, scapa de o constrangere, de o responsabilitate si brusc nu i se mai intampla toate numai lui, nu mai este nici victima si nu mai este persoana care sa incaseze toate bobarnacele. Deci starea pozitiva vine din solutionarea unor probleme, ca si cum ne luam de pe umeri ceva.

CITEȘTE CONTINUAREA PE 👉

https://noutati.info

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *