Prajitura de casa pe baza de iaurt – O reteta foarte simpla si gustoasa

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 350 de grame de iaurt grecesc
  • 3 linguri de zahăr
  • 3 linguri de amidon
  • Zahăr pudră pentru decor
  • 1 plic praf de copt pentru aluat

Mod de preparare:

  1. Începeți prin a separa albușurile de gălbenușuri.
  2. Turnați zahărul peste gălbenușuri și amestecați folosind un tel.
  3. Adăugați praful de copt și amidonul de porumb, apoi amestecați din nou.
  4. Incorporați iaurtul în compoziție, amestecând continuu cu un tel.
  5. Bateți albușurile până obțineți o spumă tare folosind un mixer. Apoi, încorporați-le ușor în compoziția de gălbenușuri.
  6. Amestecați cu grijă, fără a bate.
  7. Turnați masa rezultată într-o formă acoperită cu hârtie de copt și introduceți la cuptor pentru 30 de minute la 170 de grade Celsius.
  8. Presărați tortul cu zahăr pudră chiar înainte de servire.
  9. Savurați cu poftă!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *