Femeia găseşte un câine al străzii cu 6 căţeluşi la o privire mai atentă vede o mânuţă ieşind dintre pui

Femeia găseşte un câine al străzii cu 6 căţeluşi la o privire mai atentă vede o mânuţă ieşind dintre pui , femeia găseşte un câine al străzii cu 6 căţeluşi la o privire mai atentă vede o mânuţă ieşind dintre pui .

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Femeia găseşte un câine al străzii cu 6 căţeluşi.

La o privire mai atentă vede o mânuţă ieşind dintre pui. Am auzit multe povestiri despre oameni care salvează animale din diferite situaţii periculoase , dar uneori rolurile sunt inversate.

Într-o zi, o femeie a auzit plânsete înfundate venind de undeva din apropierea parcării unde obişnuia să îşi lase maşina.
Când a văzut căţeluşa şi pe puii acesteia – a mai putut observa şi altceva lângă aceasta:

O mică creatură care avea mai degrabă două picioare decât patru. Instinctele materne ale animalelor sunt deosebit de puternice.

Mai mult, câinii sunt unele dintre cele mai inteligente şi iubitoare animale pe care le avem de partea noastră şi care pot citi cu uşurinţă dacă suntem trişti, furioşi, fericiţi sau pur şi simplu avem nevoie de cineva în preajmă.

Ei pot totodată să arate şi o mare empatie şi respect faţă de exemplare din propria specie, dar mai ales faţă de oameni.Faceţi cunoştinţă cu Way, o căţeluşă fără stăpân care tocmai adusese pe lume câţiva pui.

Dar pentru o patrupeda care trăieşte pe străzi, nu este atât de uşor să fie mamă.

Hrana este limitată şi atât ceilalţi câini de pe stradă, cât şi oamenii fără suflet ajung să le facă rău micuţilor pui.

Un câine cu inimă de aur , dar, deşi Way este un câine al străzii, ea dovedeşte că patrupezii sunt capabili de foarte multă empatie – fără a ne limita doar la căţeii lor.

Era mijlocul iernii, când Alejandra Griffa, care locuia în apropiere, a auzit plânsete înfundate în afara casei sale.
S-a deplasat către acel loc pentru a investiga şi când Alejandra a ajuns la câinele fără stăpân, a fost martora unei scene uimitoare.

Un mic pui de om lipită de Way şi de puii ei se ai afla şi o fetiţă de o lună. Mama acesteia o abandonase în toiul iernii, lăsând-o să moară de frig – dar Way a fost hotărâtă să oprească acest lucru.

Câinele fără adăpost luase bebeluşul ca o mamă adevărată şi îl ţinuse lipit de ea, pentru a-i menţine pe cât posibil căldura necesară.

Alejandra a recuperat fetiţa şi a dus-o direct la spital, unde medicii au putut confirma faptul că micuţa nu are traume severe şi că se va recupera bine.

Mulţumim pentru bunătatea de care a dat dovadă această căţeluşă, salvând bebeluşul de la o moarte sigură.

Way împreună cu puii săi a ajuns într-un adăpost după care şi-a găsit o familie iubitoare care o tratează în acelaşi fel în care ea s-a îngrijit de copilul neajutorat.

Mama a fost găsită iar după efectuarea unei anchete, autorităţile locale au reuşit să o identifice pe mama copilului, care s-a dovedit că suferea de depresie postpartum severă.

Cei de la CNN notează că mama avea mare nevoie de ajutor psihologic. Prietenii noştri patrupezi nu contenesc să ne uimească.

Dacă nu era acest câine, povestea ar fi putut avea un final complet diferit. Trimiteți acest articol prietenilor dvs. pe Facebook dacă sunteți de acord!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *