Ratonii pot fi observaţi imediat, dar pisica doar de cei cu IQ ridicat. Test de inteligenţă special

Un desen inedit s-a transformat într-o iluzie optică ce face furori în mediul online. Zi de zi, oameni din toate colțurile lumii încearcă să identifice intrusul înainte ca timpul să expire. Privește cu atenție, ratonii pot fi observaţi imediat, dar pisica doar de cei cu IQ ridicat

Un test special

În ultimii ani, mediul online a devenit gazda unei colecții uriașe – și care crește de la o zi la alta – de provocări inedite, ce ne pun la încercare logica, atenția la detalii, dar și viteza de reacție.

Un exemplu perfect este un desen inedit, ce ne stârnește imediat curiozitatea și care ascunde un detaliu pe care foarte puțini internauți reușesc să îl identifice.

Iluzia optică a fost publicată pe blogul The Dudolf. Printre ratoni există un intrus, iar provocarea este ca acesta să fie observat în mai puțin de 11 secunde.

Găsește pisica ascunsă printre ratoni

Așadar, când te simți pregătit, setează cronomentrul la 11 secunde și apasă Start. Încearcă să găsești pisica printre ratoni înainte ca timpul să expire. Vei găsi soluția în rândurile de mai jos.

Cunoscute și sub denumirea de teste de IQ sau teste de inteligență, aceste puzzle-uri au fost create în așa fel încât să ofere anumite indicii specialiștilor cu privire la nivelul de inteligență al celor care încearcă să le rezolve.

Astfel de teste inedite au fost utilizate pentru prima oară acum mai bine de un secol. Atunci, dar și acum, specialiștii din domeniul psihologiei se foloseau de ele pentru a măsura inteligența oamenilor și pentru a înțelege mai bine cum interacționăm și cum percepem realitatea din jurul nostru.

Ratonii pot fi observaţi imediat, dar pisica doar de cei cu IQ ridicat. Test de inteligenţă special

Rezolvare

Pisica este în colțul din dreapta, singura fără masca gri peste ochi, așa cum se poate vedea și în ultima imagine din galeria foto de mai sus.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *