Îl recunoşti? Bărbatul din imagine a ajuns acum idolul femeilor şi face mii de euro din melodiile sale

I se mai spune și ”Idolul femeilor”, iar melodiile sale intră, imediat, în topuri.

Este un artist din tânăra generație, face furori, iar succesul său muzical nu poate fi contestat de adversarii din lumea showbizului.

Îl cheamă Remus Ionuț Dumitrache, însă acest nume îi poate pune pe mulți în dificultate.

Și asta pentru că artistul care rupe topurile și are vizualizări respectabile pe YouTube este cunoscut sub numele de

scenă… Jador. Este băcăuan și provine dintr-o familie numeroasă, iar toți cei care l-au cunoscut în adolescență au crezut în el și în talentul său.

E drept că nu s-ar fi așteptat, poate, la o evoluție artistică fulminantă, dar realitatea confirmă faptul că Jador… a dat lovitura la nivel artistic.

Și nu numai atât. Jador are cuvintele la el, tot timpul, așa cum se spune, iar în anul 2017 a absolvit Facultatea de Relații Internaționale, demonstrând că este atent și la pregătirea personală, nu numai la muzică.

”Idolul femeilor” a participat la ”Puterea Dragostei”

Jador ”prestează” și în străinătate, iar câștigurile sale financiare sunt impresionante. Există deja voci care afirmă că

Jador face bani pe bandă rulantă. Mai exact, câștigă 4.000 de euro pentru o singura cântare. Tănărul de 25 de ani are un tarif de 4.000 de euro pentru o oră și 30 de minute de cântat. Ceea ce înseamnă că, într-o singură lună, Jador a încasat 48.000 de euro, potrivit playtech.ro.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *