Lovitura Finală Pentru Florin Ristei În Despărțirea De Naomi Hedman? Cu Ce Artist Se Afișează Acum Femeia

Deși formează un cuplu frumos, apreciat de fani, se pare că apele sunt cam tulburi în relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman.

De ceva timp se zvonește că ar exista mai multe probleme între cei doi și chiar s-ar fi ajuns la o despărțire. Până acum, aceștia nu au confirmat zvonurile separării, însă Naomi s-a afișat recent în prezența altui bărbat

Cine este acesta și ce se întâmplă între Florin Ristei și Naomi Hedman?

Povestea de dragoste dintre Florin Ristei și partenera sa a început pe platourile de filmare de la X Factor. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește și au început o frumoasă poveste de iubire.

În anul 2020, cântărețul a făcut pasul cel mare și a cerut-o pe Naomi în căsătorie. Lucrurile păreau să meargă foarte bine între cei doi, însă în urmă cu doar câteva săptămâni situația s-ar fi schimbat.

Lovitura finală pentru Florin Ristei

În ultima parte a anului trecut, chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, fanii din mediul online al cuplului Florin Ristei și Naomi Hedman au observat ceva ciudat.

De pe rețelele sociale ale tinerei au dispărut toate fotografiile de cuplu. Acest detaliu a atras atenția, iar zvonurile despre o posibilă despărțire au început să circule repede.

De asemena, Florin Ristei chiar a fost confruntat în legătură cu acest lucru și întrebat de ce iubita a șters fotografiile cu el. Însă, artistul s-a ferit să dea un răspuns direct și a învăluit totul într-un mister și mai mare.

“Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, spunea cântărețul la acea vreme.

Între timp, lucrurile pare că nu s-au schimbat, iar Naomi a trecut de la fotografiile șterse cu Florin Ristei, la a posta poze alături de un alt bărbat.

Recent, aceasta s-a afișat în mediul online alături de o prezență masculină. Fanii au intrat imediat la bănuieli și l-au analizat în detaliu pe cel care stă alături de Naomi.

Se pare că bărbatul este și el artist, iar cei doi par că se înțeleg destul de bine. Însă, faptul că au apărut împreună în mediul online nu înseamnă neapărat că aceștia și formează un cuplu, așa cum mulți s-au pripit să creadă.

Rămâne de văzut dacă Florin Ristei și Naomi mai au o șansă și totul se va îndrepta între ei sau dacă în curând cei doi vor anunța despărțirea oficială.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *