Pajitura cu branza de vaci gata in doar 30 de minute – Perfecta pentru orice ocazie

Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Lista de ingrediente:

-1,5 căni de zahăr
-4 ouă
-100 grame de unt
-400 grame de brânză de vaci
-400 grame smantana
-6 linguri faina
-1 lingurita de bicarbonat de sodiu
-putina sare
-nuci, stafide, fructe confiate dupa preferinte
-1 plic praf de copt

Cum se prepara:

Cu ajutorul unui mixer, bate ouăle și zahărul până se formează o compozitie albă și zahărul se dizolvă.

Adăugați smântâna, brânză de vaci, apă și sare în compozitia de ouă, precum și untul bătut și amestecați totul.

Amestecați bine toate ingredientele și amestecați până la omogenizare.

Se cerne făina printr-o sită, se adaugă în aluat și se amestecă bine.

Tapetam tava cu hartie de copt, turnam aluatul si il dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade. Timpul de coacere este de o 30 de minute.

Pofta buna sa aveti!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *