Istoria bunicuței de 80 de ani s-a răspândit într-o clipă pe Internet! O bunicuță a adunat o grămadă de mărunțiș pentru călătoria cu autobusul. Șoferul nu a rezistat și a ieșit…

O bunicuță a adunat o grămadă de mărunțiș pentru călătoria cu autobusul. Șoferul nu a rezistat și a ieșit…

Această istorie a avut loc într-un orășel din provincie, în timpul cursei unui autobus local.

Povestirea unei femei, care a fost martoră la cele întâmplate, s-a răspândit într-o clipă pe internet, înduioșând mii de cititori până în adâncul sufletului.

Probabil povestirea este puțin înfrumusețată, dar ea este într-atât de minunată și educativă, încât noi am hotărât să o lăsăm fără modificări. Autobusul era gol pe jumătate și, neavând cu ce să mă ocup, priveam călătorii.

La una dintre stații a urcat o bunicuță de 80 ani și s-a așezat pe un scaun liber. Apoi a scos o batistuță și a început să o desfacă.

Acolo, evident, se afla mărunțiș. Bunicuța a numărat 16 ruble din monede, a așteptat să ajungă la stația sa și a întins banii șoferului, rugându-l să oprească. În general, totul avea loc ca de obicei. Dar șoferul nu a luat banii! Chiar mai mult, el și-a înhățat portofelul, a rugat-o pe bunicuță să aștepte câteva minute și a sărit repede din autobus.

Tânărul a fugit până la cel mai apropiat magazin și s-a întors de acolo cu o pungă, în care se aflau 4 sticle de lapte, 2 borcănele de smântână, pâine, paste, carne…

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *