TAVI CLONDA A PĂRĂSIT-O! Anunțul teribil a venit CHIAR ACUM

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Mulți îi percep ca fiind o familie solidă și fericită. Acum, s-a aflat, însă, un detaliu din relația celor doi pe care pe mulți îi va pune pe gânduri.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au traversat o perioadă inițială a relației lor de care mulți nu au avut habar. Tavi era încă legat de o altă iubită. Puțini cunosc detaliile acestei situații.

În cele din urmă, actualul soț al vedetei a ales sinceritatea. A riscat totul chiar dacă acest gest a dus inclusiv la despărțirea de fosta sa parteneră. Ce s-a întâmplat, mai exact?

Tavi Clonda era într-o altă relație

La începutul relației cu Gabriela Cristea, Tavi Clonda era încă implicat sentimental cu o altă persoană. Cu toate acestea, a riscat totul. El a ales să fie sincer cu Gabriela, renunțând la trecutul său pentru a construi o relație cu vedeta.

Chiar dacă a simțit inițial dificultatea de a-i comunica Gabrielei despre existența altei femei în viața sa, Tavi a preferat onestitatea și corectitudinea morală. El a evitat să ascundă adevărul și să pună în pericol noul lor început.

gabriela cristea
SURSA FOTO: Dreamstime

A ales să fie sincer cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda a mărturisit că avea o relație anterioară cu fosta sa iubită. El nu a dorit să își înceapă o nouă relație cu Gabriela Cristea până nu s-a despărțit de cea cu care forma un cuplu. Chiar dacă acest gest nu a fost ușor, Tavi a ales să fie consecvent cu valorile sale morale.

„Eu aveam o poveste cu fosta mea iubită, de care nu mă despărțisem. Păream eu băiat rău, dar eram corect. Nu pot să o încurc pe fata asta până nu mă despart de fosta mea prietenă. Am plecat de ziua mea, nu i-am spus Gabrielei, nu aveam cum, adică i-am spus că plec, dar nu i-am spus că plec cu fosta. Până la urmă i-am spus: Băi, eu de asta tot stau înapoi, pentru că nu am încheiat”, a afirmat Tavi Clonda, în podcastul Dianei Bișinicu.

Cum reușesc să mențină pasiunea în căsnicie

În prezent, Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu fericit și au o căsnicie trainică. Într-un interviu recent, cei doi au dezvăluit cum reușesc să mențină pasiunea în relația lor.

Ei au două fetițe care le ocupă majoritatea timpului. Cu toate acestea, cuplul afirmă că nu vede nicio problemă în a le permite pe Victoria și Iris să petreacă uneori timpul alături de bunici. Gabriela a subliniat importanța de a nu ajunge să trăiești alături de un străin la sfârșitul vieții. Importanța transparenței și a înțelegerii reciproce rămâne un aspect esențial în povestea lor de dragoste.

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *