Biserica din Romania in care s-au înregistrat cele mai multe vindecări: Oamenii vin bolnavi si se întorc acasa sănătoși .Nimeni nu poate explica ce se intampla acolo:

Un fenomen inexplicabil are loc într-o biserică din România. Oricine intră în ea se vindecă de orice boală. Este vorba despre mănăstirea din Letca Nouă, din Giurgiu, caci acolo se petrec minunile.

Totul se datoreaza unei icoane vechi de 200 de ani. Icoana Maicii Domnului de la Letca Noua este facatoare de minuni, tamaduieste bolile, aduce liniste sufleteasca celor care cred in puterea ei.

„Pe măsură credinţei lor, credincioşii au primit tămăduire trupească şi sufletească din diferite multe boli. Au fost familii creştine care nu aveau copilaşi şi s-au rugat Maicii Domnului. S-au căsătorit, au înţeles că trebuie să se spovedească, să ţină posturile şi nu a întârziat să vină acest dar minunat de la Dumnezeu. Au fost boli foarte grele. Cancerul. Au venit aici cu toate că rezultatele analizelor erau foarte rele şi au înţeles că Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului şi au înţeles că trebuie să se spovedească, să asculte canonul duhovnicului, s-au rugat, au ţinut post şi au primit tămăduire”, a povestit preotul lăcașului de cult.

In fiecare vineri are loc o slujba importanta, Sfantul Maslu, care inseamna dezlegarea trupului si a sufletului de tot ce e rau. Se spune ca in timpul zilei se face rugaciunea de argint, spre seara e cea de aur, iar la miezul noptii are loc rugaciunea de diamant. Preotul spune ca fiecare se vindeca dupa cât de puternica este credința sa in Dumnezeu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *