Cine este, de fapt, Antonia Enache, profesoara implicata într-o disputa amoroasa cu un preot insurat

O profesoară de engleză de la ASE, Antonia Enache, îl acuză pe un preot din Capitală, Paul Călin, că a sedus-o și a abandonat-o.

Insa, cine este, de fapt, Antonia Enache, presupusa victima a preotului. Din cv-ul acesteia, a iesit la iveala faptul ca are o cariera stralucita, pentru care a muncit mult: „Antonia Enache este conferențiar la Academia de studii economice din București, Facultatea de relații economice internaționale, Departamentul de limbi moderne și comunicare în afaceri. A absolvit Facultatea de limbi și literaturi străine (Universitatea din București) în 1997, în 1998 Masteratul de Lingvistică Aplicată în aceeași universitate, iar în 2001 Programul postuniversitar de relații internaționale și europene și management în cadrul Universității din Amsterdam. În 2006 și-a susținut teza de doctorat cu titlul Promisiunea Politică la Universitatea din București, obținând calificativul Magna cum Laude.

Antonia Enache este autoarea a numeroase lucrări științifice de specialitate, studii și monografii, precum și a unui număr semnificativ de articole suținute la conferințe științifice naționale și internaționale și publicate în reviste prestigioase. Domeniile sale de interes includ engleza pentru afaceri, lingvistica aplicată, sociolingvistica, relațiile internaționale și comunicarea politică”, se arată pe site-ul limbimoderne.ase.ro.

Stimată doamnă profesoară, nu mai rămâne decât să-l uitați grabnic pe un asemenea !”, a comentat cineva. „Îmi pare rău să văd prin ce treceți… și asta doar pentru că ați iubit pe cine nu a meritat… singurul judecător în care vă rog să aveți încredere este bunul Dumnezeu. Restul nu contează”, a fost un alt comentariu al unei persoane care o sprijină pe Antonia Enache.

De partea cealaltă, au existat și mesaje foarte critice la adresa profesoarei. „Sunteți de o prostie greu de imaginat! Rușine ASE pentru astfel de cadre! Faceți rușine tagmei profesorilor!!! Mi-e rușine de rușinea dumneavoastră. Cum să faci așa ceva, tu, femeie independentă, profesor, pentru un bărbat? Dumneavoastră sunteți misogină, nu preotul. O femeie inteligentă, intelectuală, independentă nu ar recurge niciodată la astfel de victimizări!” și „Te mai freci cu popa… Dacă ești o enoriașă trebuia să știi că un preot nu poate fi preot dacă nu este însurat. Leșinătură și scursură ce ești” au fost două dintre comentariile jignitoare la adresa profesoarei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *