„Mi-e jenă mie în locul tău! Pe bune”. Cum s-a pozat Gabriela Cristea. Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o așa

De necrezut!

Cu ceva timp în urmă, Gabriela Cristea (46 de ani) a publicat în mediul online trei fotografii în care nu poartă deloc machiaj. Reacțiile urmăritorilor ei au fost împărțite, unii i-au admirat naturalețea, alții au criticat-o pentru decizia de a se afișa la prima oră a dimineții.

„Încă «chioară» de somn. Noaptea a fost «prea scurtă». Bună dimineața și vouă!”, a scris prezentatoarea de televiziune în dreptul celor trei imagini. Cu toate că a primit și numeroase comentarii negative, Gabriela nu a șters postarea.

„Ai putea să ne scutești de imagini de coșmar. Nu te urmăresc, dar apari pe Instagram incognito… nu suntem curioși să-ți vedem fața umflată de somn; Și totuși nu văd rostul acestor poze. Ce vrei să ne arăți/spui?; Prima poză e jaleeee, jeleeee; Nu știu ce ai încercat cu aceste fotografii, dar mi-e jenă mie în locul tău. Pe bune, să te afișezi așa «strâmbă» ca să ce??; Fără supărare, de ce să puneți așa poze cu dumneavoastră?!

Nu cred că este vreun om care nu arată rău după o noapte sau 3 nedormite, dar frumusețea e să le machiezi sau photoshopezi; Deci când vezi pozele astea nu îți vine să zici: «Bună dimineața și ție» …vrei să pari foarte interesantă și curajoasă, dar cazi în penibil de multe ori …îmi pare rău, dar NU AI STIL”, au fost câteva dintre comentariile negative.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *