De ce au crescut atât de mult costurile produselor pe care mama Geta le vinde în piață? Geta Sterp a demonstrat tuturor câtă muncă depune la stână

Geta Sterp, o tânără apreciată pentru modestia și munca sa asiduă în mediul rural, împărtășește cu internauții o privire sinceră asupra vieții sale cotidiene, dezvăluind cu curaj cum arată mâinile ei după o zi de muncă extenuantă la stână. Această deschidere în mediul online face parte din eforturile Getei de a arăta cu adevărat câtă muncă depune în fiecare zi și de a justifica prețurile mai mari ale produselor pe care le vinde în magazinul mamei Geta.

În timpul acestui sezon aglomerat, Geta Sterp se confruntă cu o muncă intensă la stână, mai ales că oile au început să fete, ceea ce adaugă o sarcină suplimentară la lista deja lungă de responsabilități. Cu toate acestea, Geta continuă să abordeze aceste provocări cu pasiune și determinare.

Pe măsură ce muncă asiduă lasă urme vizibile pe mâinile sale, Geta a ales să împărtășească aceste imagini cu internauții. Mâinile sale sunt muncite, cu urme evidente ale eforturilor depuse, inclusiv zgârieturi și semne ale muncii grele la oi. Cu un zâmbet, ea sugerează că aceste mâini sunt dovada muncii intense pe care o depune zilnic la animale. Ea subliniază că, dacă cineva ar critica prețurile produselor pe care le vinde în piață, ar trebui să aibă în vedere această muncă susținută și să aprecieze eforturile depuse.

În ciuda tuturor provocărilor, Geta Sterp rămâne dedicată muncii sale și pasionată de ceea ce face. Ea continuă să fie un exemplu de modestie și muncă grea pentru comunitatea sa și pentru admiratorii ei din mediul online.

În ceea ce privește prețurile produselor din magazinul mamei Geta, acestea au înregistrat o creștere ușoară în anul 2023 față de anul precedent. De exemplu, un kilogram de brânză, care costase 48 de lei în 2022, acum se vinde cu 50 de lei. De asemenea, un kilogram de jumări are un preț de 80 de lei la magazinul mamei Geta. Această creștere reflectă, în parte, inflația generală și poate fi justificată de costurile suplimentare ale producției și de muncă depusă în proces.

Cu toate acestea, consumatorii trebuie să înțeleagă că prețurile produselor locale și tradiționale, precum cele vândute de mama Geta, pot să reflecte eforturile și costurile crescute ale producției artizanale, care adesea nu pot concura cu produsele industrializate din punct de vedere al prețului. Aceste produse oferă, în schimb, o calitate superioară și susțin comunitățile locale.

În plus față de brânză și jumări, magazinul mamei Geta oferă o varietate de produse tradiționale și bio, care sunt apreciate de numeroși clienți și de familia Sterp însăși. Geta Sterp și familia sa sunt mândri de tradiția și calitatea produselor pe care le oferă și continuă să împărtășească această pasiune cu comunitatea lor.

A ajuns la spital din cauza unui cui

În ciuda angajamentului său în muncă, Geta Sterp a trebuit să facă față și unui accident nefericit în timpul activităților sale la stână. Ea a călcat într-un cui ascuțit, care era fixat pe o scândură sub fân, provocându-i o rană dureroasă la picior. Cu toate că inițial a încercat să-și trateze rana acasă, la insistențele soțului și ale comunității online, Geta a mers la spital pentru a primi îngrijire medicală adecvată. Ea a făcut un vaccin pentru a preveni orice complicații ulterioare și și-a exprimat optimismul că se va recupera rapid.

Geta Sterp a mulțumit sincer tuturor celor care i-au trimis mesaje de încurajare și sprijin în timpul acestei perioade dificile. Cu toate că poate fi șchioapă pentru o perioadă, nu se lasă învinsă și rămâne hotărâtă să se întoarcă la muncă pentru a-și continua pasiunea și responsabilitățile la stână.

Ce prețuri are mama Geta la magazin

Recent, familia Sterp a dezvăluit o listă detaliată a prețurilor din magazinul mamei Geta, ceea ce a fost o surpriză pentru toată lumea. Magazinul mamei Geta este situat în piața din Hațeg și oferă o varietate de produse lactate și preparate tradiționale. De exemplu, un kilogram de brânză de oaie veche este vândut la prețul de 60 de lei, în timp ce brânza proaspătă costă 45 de lei. Magazinul oferă și preparate din carne, cum ar fi salamul de casă, care este vândut la 70 de lei pe kilogram și la bucăți de câte 15 lei. Aceste prețuri sunt considerate acceptabile, având în vedere munca intensă depusă de familia Sterp în producția acestor alimente tradiționale.

Printre produsele oferite se numără și cârnații afumați, cu un preț de 55 de lei pe kilogram, dar vedetele din oferta lor sunt jumării, care se vând la prețul de 70 de lei.

Aceste prețuri, considerate rezonabile de mulți, reflectă atât calitatea produselor, cât și eforturile considerabile ale familiei Sterp în procesul de producție. Mama Geta și familia sa sunt apreciate pentru munca lor dedicată și pentru sprijinirea tradițiilor locale.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *