Tragedie cumplită în România! Vestea care a cutremurat o ţară întreagă. A murit pe loc, chiar azi

Tragedie cumplită pe un drum din România! Un accident extrem de grav s-a produs joi după-amiază. În urma impactului, un bărbat în vârstă de 42 de ani a decedat.

Tragedie în România! Un accident rutier extrem de grav s-a produs joi după-amiază. Un bărbat în vârstă de 42 de ani a decedat după ce mașina pe care o conducea a intrat în coliziune directă cu un TIR.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad a transmis că în jurul orei 14:15 s-a produs un accident rutier între un autocamion și un autoturism, pe centura Aradului, zona BAT, în urma căruia o victimă a rămas încarcerată.

În urma impactului, șoferul autoturismului a decedat. Șoferul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

Un bărbat a decedat în urma accidentului

Potrivit Poliției Arad, un bărbat de 42 de ani, din Arad, a decedat în timp ce conducea autoturismul pe centura N-V a Aradului, la km. 549+500 m. Bărbatul a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Timiș.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Pompierii au acționat pentru extragerea bărbatului dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, acesta fiind preluat de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

Echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața

Din păcate, ISU a transmis că echipajul medical nu a mai putut salva viața bărbatului din mașina implicată în accident.

„Astăzi, 20 aprilie a.c., în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, pe centura N-V a Aradului a avut loc un accident mortal.

În jurul orei 14,14, un bărbat de 42 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, la km. 549+500 m, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Timiș. În urma impactului, șoferul autoturismului a decedat. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *