Rețeta care mi-a salvat viața acum 17 ani: Cum am învins o tumoare la ficat și colon:

În urmă cu 17 ani, am fost diagnosticat cu tumoare la ficat, colon și uter.

În timpul operației de îndepărtare a uterului, medicul meu mi-a atras atenția asupra riscului mare pentru ficat și colon.

Cu toate acestea, mi-a prescris o rețetă și mi-a sugerat să o urmez în mod regulat.

Am preparat și consumat rețeta cu regularitate, iar analizele ulterioare au arătat că tumora nu mai exista.

Am scăpat de o intervenție chirurgicală și de boli periculoase, iar astăzi, folosesc în continuare acest remediu. Împărtășesc rețeta cu voi.

Ingrediente necesare:

  • 15 căpățâni de usturoi
  • 15 lămâi
  • 500 g nuci măcinate
  • 500 g alune măcinate
  • 500 g smochine uscate
  • 500 g prune uscate
  • 500 g stafide struguri albi
  • 500 g stafide struguri roșii
  • 500 g grâu bio
  • 1 kg miere de casă

Mod de preparare:

Grâul se spală cu apă caldă de 9 ori, apoi se lasă să stea peste noapte în a zecea apă. A doua zi, se filtrează și se mixează cu un blender.

Tăiați smochinelele și prunele în bucăți mici. Stoarceți sucul de la 10 lămâi și măcinați 5 lămâi împreună cu coaja lor.

Toate ingredientele (usturoiul curățat de coajă) se amestecă într-un castron mare și se omogenizează cu o lingură de lemn.

Aplicați o mănușă (de la farmacie) pe mâini și amestecați bine amestecul.

Amestecul va avea o consistență densă, similară cu aluatul, și va fi valabil timp de aproximativ o lună.

Această pagină web oferă informații cu caracter informativ și nu poate înlocui un diagnostic medical sau prospectul produselor.

Este important să consultați întotdeauna medicul înainte de a lua orice decizie privind sănătatea dumneavoastră.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *