Bicicliștii au văzut o cușcă abandonată pe marginea drumului

De fiecare dată când mă gândesc la oamenii care ar răni animalele, și chiar le-ar lăsa să moară, mă întristez. Dar, din fericire, există și eroi acolo afară. Și doi dintre ei cărora aș dori să le mulțumesc în mod special sunt Bret Winingar și fiul său, Zach…

Bret și Zach mergeau cu motocicleta pe drumurile secundare din jurul orașului Little Rock, Arkansas, când au văzut un transportor vechi pentru câini.

Curiozitatea lor a fost stârnită, așa că s-au apropiat pentru o privire mai atentă. Cu șoc, au descoperit înăuntru un câine extrem de subnutrit.

Transportorul era acoperit cu fecale, iar câinele mușcase un orificiu în el într-un aparent efort de a se elibera.

Tatăl și fiul au lăsat câinele pentru puțin timp…

…Și s-au întors cu o mașină, având cu ei mâncare și apă pentru câine.

Bret și Zach au decis să o numească pe câine Charlie Bravo.

Câinele a început să-și arate aprecierea față de salvatorii săi înainte chiar să ajungă acasă.

Primul lucru pe care Bret și Zach l-au făcut a fost să-i taie ghearele lui Charlie Bravo. Acestea crescuseră atât de mult în timpul petrecut în cușcă, încât se încrețiseră spre interior, făcându-i dureros să meargă.

După aceea, a venit timpul pentru o baie.

Apoi, l-au dus pe Charlie la veterinar.

Veterinarul a determinat că avea aproximativ opt luni. Bazându-se pe rănile de pe corpul lui Charlie, veterinarul a presupus că fusese în transportor pentru o perioadă îndelungată.

Povestea lui Charlie Bravo s-a răspândit repede pe Facebook. Și curând, Bret și Zach au început să primească donații de la suflete bune care doreau să ajute la plata costurilor veterinare pentru Charlie.

Bret și familia sa au dat donațiile rămase diverselor organizații caritabile pentru animale și au înființat și un nou fond pentru animalele salvate, numit “Îngerii lui Charlie”.

Bret, care inițial nici nu se gândise să păstreze pe Charlie, nu a putut să dea câinele altcuiva. De când l-au salvat pe Charlie, Bret și familia sa au adoptat încă trei câini salvați.

Distribuie dacă și tu ai dori să mulțumești acestor eroi pentru salvarea vieții unui câine dulce!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *