Testul de matematică pentru elevi care îi pune în dificultate pe adulți. Care este numărul corect?

Pentru această zi, vă propunem un test de matematică care îi pune în dificultate pe majoritatea adulților. Astfel, dacă reușiți să aflați care este numărul corect din ecuația de mai sus, vă puteți considera persoane inteligente.

Testul de matematică care dă mari bătăi de cap adulților

Se știe că matematica era materia de la școală de care ne temeam cel mai mult. Deși profesorii ne arătau cu exactitate ce trebuie făcut, multe ecuații și fracții ne dădeau mari bătăi de cap. Nici în ziua de astăzi, testele de matematică nu sunt lucruri pe care le folosim des, așa că este aproape imposibil să ne amintim ce am învățat la școală.

Este posibil să fi făcut câteva puzzle-uri matematice la școală, dar nu este ceva ce facem în general în rutina noastră zilnică. Așadar, mulți au fost derutați de acest test, întrebându-se ce număr urmează pe cel de-al patrulea rând. Trebuie să vă puneți mintea la contribuție și atenția. Experții susțin că este nevoie să ne exersăm mintea zilnic cu un puzzle, așa că acest test poate fi mai util decât credeți.

Ecuația este rezolvată cu succes de elevi

Pe prima linie din imagine scrie 7 = 42, iar pe următoarele două rânduri 6 = 30 și, respectiv, 5 = 20, scrie Daily Mail. 

Ultimul rând este nerezolvat, așa că trebuie să descoperiți cu cine este egală cifra 3. Puzzle-ul pare a fi destul de complicat la început, dar trebuie multă atenție.

La prima vedere, puteți presupune că numerele din partea dreaptă cresc pur și simplu cu zece de fiecare dată. Cu toate acestea, acest lucru nu ar putea fi adevărat, deoarece, deși există doar o diferență de zece puncte între 30 și 20, 42 nu se potrivește tiparului.

Care este răspunsul corect

În mod egal, numărul patru, care nu este inclus pe rânduri, ar trebui să fie egal cu zece, ceea ce nu este posibil atunci când este înmulțit cu un număr întreg. Ați reușit să descifrați testul de matematică? Persoanele inteligente pot rezolva testul în doar 11 secunde

Dacă nu ați descoperit care este numărul corect, nu este problemă, vă ajutăm noi. Rezolvarea nu este una grea, ci vă trebuie câteva cunoștințe matematice. În locul acelui semn de întrebare este numărul șase. Fiecare număr este înmulțit cu cifra care îl precede, adică dacă 7 = 42, atunci 7 este înmulțit cu 6, pentru a obține 42.

Într-un mod similar, următorul număr 6 = 30 este, de asemenea, înmulțit cu numărul anterior, 5, pentru a da o sumă de 30, iar 5 = 20 este rezultatul unei înmulțiri de 5 x4.

Prin urmare, dacă 4 ar fi fost inclus în secvență, ar fi înmulțit cu cifra 3 pentru a crea 12. Drept urmare, 3 a fost înmulțit cu 2 și a rezultat cifra 6.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *