Alimentele care se vor scumpi din data de 1 februarie 2024

Vesti nefavorabile pentru locuitorii Romaniei! Diverse sortimente de produse alimentare vor experimenta cresteri de pret incepand cu 1 februarie 2024, conform unei hotarari guvernamentale proaspat adoptate. Pe lista afectata se regasesc articolele alimentare cele mai raspandite si utilizate, astfel ca consumatorii romani vor fi nevoiti sa aloce un buget mai mare pentru cumparaturi. Iata despre ce este vorba.

Cu cateva luni in urma, Guvernul a transmis romanilor vestea asteptata cu interes. Dupa o serie de majorari de preturi, a fost implementata o ordonanta de urgenta care a redus semnificativ costurile alimentelor de baza.

Cu toate acestea, asa cum fusese anuntat inca din 2023, aceasta ordonanta va expira la data de 31 ianuarie 2024.

Produsele alimentare aflate pe lista de scumpiri incepand cu 1 februarie 2024
Dupa aceasta data, preturile vor cunoaste o noua crestere. Este vorba despre produsele alimentare cel mai frecvent achizitionate de catre romani, motiv pentru care publicul larg va fi nevoit sa suporte costuri mai ridicate, indiferent de preferinte.

Aceasta schimbare va avea loc incepand cu 1 februarie 2024, moment in care preturile din magazine vor suferi ajustari.

Avand in vedere ca adaosul comercial nu va mai fi limitat, iar taxele au inregistrat o crestere incepand cu 1 ianuarie 2024, clientii romani ar putea intampina o surpriza neplacuta la intrarea in magazine.

Pana in acest moment, Guvernul nu a confirmat prelungirea ordonantei de urgenta, asa cum s-a intamplat anterior. Prin urmare, iata lista produselor alimentare care vor fi afectate de scumpiri:

ulei de floarea-soarelui pana la 2 litri

CITEȘTE CONTINUAREA PE 👉

https://noutati.info/

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *