O mamă care era sigură că fiul ei a murit de un deceniu a avut un șoc. Unde a fost descoperit tânărul după atâta timp

O mamă care era sigură că fiul ei a murit după ce nu a auzit de el timp de un deceniu a rămas în stare de șoc când a aflat că acesta trăiește. Tânărul a fost descoperit în viață într-un spital din sudul Franței.

Nicholas Curtis, din Glasgow, Lanarkshire, Marea Britanie, a făcut autostopul în Spania și Franța la mijlocul anilor 2000 și nu a mai luat legătura cu familia sa din 2010.

O mamă care era sigură că fiul ei a murit de un deceniu a avut un șoc
Mama lui, Joyce Curtis, a crezut că fiul ei a murit, dar pe 19 decembrie a primit un apel care spunea că băiatul ei se afla într-un spital din sudul Franței.

”Nu-mi venea să cred. M-am gândit că din cauza Covid și a tot ce s-a întâmplat, am crezut că a murit. Am plâns pentru el. Când am primit apelul pentru a-mi spune că este în viață, am intrat în șoc. Tot ce am făcut a fost să plâng toată ziua. Acest lucru mi-a făcut Crăciunul mai fericit, mai ales că soțul meu a murit în iunie. Este ca acel film „Miracol pe strada 34”. Este ca un miracol. M-am resemnat cu faptul că a murit. Chiar am crezut asta și cred că toată lumea a gândit la fel”, a povestit femeia pentru Daily Star.

Joyce a considerat că băiatul ei trăia greu de ceva vreme la Paris, după ce a raportat dispariția lui în 2009.

Ce s-a întâmplat un an mai târziu
Ea l-a vizitat într-un spital din Franța un an mai târziu, după ce a primit un apel de la consulatul francez, dar după aceea nu l-a mai văzut și nu a mai auzit despre el.

„Am primit o scrisoare în 2010 în care mi se spunea că Nicholas a fost internat în spital în Franța. Până atunci dispăruse de ceva vreme”, mai spune femeia.

Ea și soțul ei au plecat să-l viziteze atunci și au încercau să-l aducă înapoi în Marea Britanie, dar în acest proces, el a dispărut din nou.

„L-am așteptat să vină acasă, dar nu a mai dat niciun semn. Când l-am vizitat în Franța, i-am cumpărat niște pantofi și chestii de genul ăsta, ca să poată avea haine cu care să călătorească înapoi spre casă”, a adăugat ea.

Dar Nicholas nu a ajuns niciodată acasă și asta a fost ultima dată când familia a mai avut vești despre el, până acum, când consulatul britanic a luat legătura cu familia pentru a-i anunța că băiatul este din nou spitalizat și au confirmat că este în viață.

„Am vorbit cu el la telefon. Arată sănătos. L-am întrebat: „Vii acasă, Nikky?” Și el a spus: „Da”. Nu îmi pot imagina prin ce a trecut. Trebuie doar să-l duc acasă. Încă nu-mi fac speranțe până nu-l aduc acasă. Sper să pot ajunge în Franța cu fiica mea ca să-l pot vedea”, mai psune Joyce.

Purtătorul de cuvânt al Oficiului pentru Externe, Commonwealth și Dezvoltare a declarat: „Sprijinim un britanic în Franța și oferim asistență familiei. Suntem în contact cu autoritățile locale”.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *