Corina Caciuc, Iubita Lui Reghe, Replică Pentru Anamaria Prodan: “Nu Îmi Este Imputabilă Nicio Despărțire”

Corina Caciuc, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, i-a dat replica Anamariei Prodan, după ce soția antrenorului a acuzat-o că s-a bucurat de banii familiei sale, în timp ce ea umbla prin spitale, în încercarea de a-și salva mama.

După ce Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf și-au asumat public relația și au făcut un pictorial de Crăciun pentru revista Fanatik, acum iubita antrenorului răspunde declarațiilor făcute de Anamaria Prodan. Tânăra, în vârstă de 28 de ani, susține că nu ea este cauza divorțului din familia Prodan – Reghecampf.

„Pentru a răspunde pe larg la această întrebare, ar trebui să provoc alte reacții și nu vreau să fac acest lucru. Credeți-mă, sunt împăcată știind realitatea și faptul că nu îmi este imputabilă nicio despărțire’, a spus Corina Caciuc în revista Fanatik.

De asemenea, partenera lui Laurențiu Reghecampf nu mai acceptă să fie atacată de Anamaria Prodan și mărturisește că a apelat deja la avocați.

„Am luat în calcul, împreună cu avocații mei, să mă apăr în fața oricărui atac denigrator. Noi voi accepta nimănui – și nu doresc să nominalizez pe cineva anume – să mă nedreptățească, să-mi creioneze o imagine falsă, deformată’, mai spune iubita lui Reghe.

Corina Caciuc, despre relația cu Reghecampf: „Nimic, niciodată, nu ne-ar putea despărți!”
După ce și-a asumat relația cu Corina, antrenorul este trup și suflet alături de iubita lui. Laurențiu Reghecampf sare în apărarea Corinei Caciuc și declară că o va proteja de toată lumea.

Soțul Anamariei Prodan este convins că nimeni și nimic nu-l va putea despărți de Corina, femeia care îl va face tată pentru a treia oară.

„Nu fac cinste nimănui, nu numai în cazul Corinei. Corina cunoaște faptul că sunt alături de ea și că oricând o voi proteja, îmi voi proteja familia! Nimic, niciodată, nu ne-ar putea despărți!’, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru sursa mai sus menționată.

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc. N-aș schimba absolut nimic’, a mai afirmat Lurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în scandal din cauza pozelor nud
Deși se voia un divorț amiabil, conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a atins cote maxime în momentul în care pe internet au apărut fotografii în care Anamaria Prodan este complet dezbrăcată.

Impresara a mărturisit atunci că știe foarte bine cine a fost în stare să le distribuie tuturor, având în vedere că acele fotografii au fost trimise în urmă cu mai mult timp exclusiv în conversația cu Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul Craiovei a vorbit, recent, despre acest subiect și a recunoscut că în urmă cu mai mult timp a primit pe mail fotografiile cu Anamaria Prodan nud. Mai mult, Laurențiu Reghecampf spune că ar fi șters mailul respectiv, astfel că a și încurajat-o pe sexy-impresară să apeleze la ajutorul autorităților pentru a afla identitatea persoanei care a distribuit pozele cu pricina.

„Vreau să vă rog să discut cu dumneavostră și nu cu invitații dumneavoastră (n.r: făcând referire la Anamaria Prodan). Eu nu v-am trimis notificare să nu-mi pronunțați numele, ci să nu se discute despre viața mea privată.

Cine mă cunoaște pe mine știe că nu vorbesc public despre problemele mele. Nu i-aș face Anamariei așa ceva (nr: să publice pozele). Pozele, este adevărat, mi le-a trimis pe mail. I-am spus că mailurile le-am șters și din căsuță. Am încurajat-o să meargă la poliție. Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru.

M-ați văzut vreodată pe mine vorbind despre relația cu Anamaria sau despre Bebe? Eu nu am niciun scandal cu Anamaria Prodan. Este singura mea reacție.

Este problema mea (nr: făcând referire la pictorial)’, a declarat Laurențiu Reghecampf la Realitatea Plus.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *